|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:34
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 7 hozzászólás ] |
|
The island of the new hope
Szerző |
Üzenet |
Pupu
|
Ebben igazad van papó! Rég volt már olyan scape-em amit nagyon dugdostam a nyilvánosság elől. Úgy érzem most sikerült elérnem a szintem csúcsát, ezért is fogott ki rajtam, de ezért is féltem épp annyira a nyilvánosságtól. Másnak lehet nem nagy kihívás egy ilyet megépíteni, de nekem első ilyen próbálkozás volt ez és hát, félek a plágiumtól. Ha debrecenben leszek viszek egy vízmintát meg mutogatok majd neked. Később ha már kezd helyre állni az egész akváriumban és fejben is, publikálni fogom a fórum kedves olvasóinak.
|
2018. június 19., kedd 9:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Pupu írta: Sziasztok! Elég csöndben vagyok ezzel a scape-pel kapcsolatosan, ugyanis nagyon nem érzem benne a chit. A növények növögetnek benne, nyírom őket szépen, de valahogy nem találtam el a mohák egyensúlyát. Hosszú terv lesz ez, remélem a kövi TAC-ra eltudok vele indulni és nektek is publikálhatom. Egy szem mohát nem látok
2018. június 18., hétfő 21:03 |
|
|
Pupu
|
Sziasztok! Elég csöndben vagyok ezzel a scape-pel kapcsolatosan, ugyanis nagyon nem érzem benne a chit. A növények növögetnek benne, nyírom őket szépen, de valahogy nem találtam el a mohák egyensúlyát. Hosszú terv lesz ez, remélem a kövi TAC-ra eltudok vele indulni és nektek is publikálhatom.
|
2018. június 17., vasárnap 19:16 |
|
|
Pupu
|
Köszönöm srácok! Igyekszem mérnöki tudásom belehelyezni az építésbe Nagyon remélem, hogy TAC-ra beérek, megmondom őszintén már több mint egy hónapja ezen görcsöltem, hogy vajon elkészülök-e egyáltalán a hardscape-pel. Nagy meglepetésemre egy éjszaka elég volt a megalkotásához. Vicces mert aznap bementem a Tropicalfish-be, mondtam papónak, hogy papó építhetnékem van, elviszem azt a pakk talajt ami ott van... Igazából a fotó nem adja vissza azt a látványt amit élőben nyújt az egész. Komolyan öröm még így víz nélkül is nézni. Rég volt már ilyen, hogy ennyire örültem annak, hogy alkothatok. Korábban kényszernek éltem meg 1-2 scape-et.
|
2018. február 9., péntek 19:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Dr dr Pupu gratulálok ! Várjuk a disszertációd a Tac on is
2018. február 9., péntek 19:11 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
Pupu írta: Sziasztok! Páran tudjátok, hogy utóbbi időben annyira nem volt időm akváriumozni, hogy mindent beszüntettem. Nos mivel egy iskolával kevesebb -és egy diplomával több- van ezért annyi időt sikerült beszorítanom munka mellé, hogy újra tudjak hobbimnak élni. Egy nano akváriumot már elindítottam (a Tetra és Tropicalfish jóvoltálból) amit Dune címen olvashattok itt: akvariumaink/dune-t1802.htmlTehát a már jól ismert nagy akváriumom szedtem elő (90x50x45cm) a hozzátartozó technikával (Hydor prof 350, Sera Co2, 2x2x39W Odyssea T5) A hardscape elkészült, növények, beüzemelés még gondolkodás alatt van, ugyanis nagyon csínján kell majd bánjak a bele kerülő élővilággal. Teljes képet nem szándékozom mutatni, majd ha sikerül TAC-ra eljuttatnom, akkor minden kimaradt jelenetet pótolni fogok itt nektek a fórumon. Egyelőre két apró szeletet kaptok az akváriumból, remélem nincs harag érte , íme: Először is gratulálok itt is Pupukam a diplomádhoz Az akihoz csak anyi, hogy csínján a képekkel még a végén kivágásra kerül és össze puzlezza valaki a titkos "szképet". Izgalommal várom a fojtatást remélem a TAC-ra összeérik ahogy tervezted. Megmérettetjük a nagy akinkat az iden Tapatalkkal küldve az én BLA-L09 eszközömről
|
2018. február 9., péntek 16:54 |
|
|
Pupu
|
Sziasztok! Páran tudjátok, hogy utóbbi időben annyira nem volt időm akváriumozni, hogy mindent beszüntettem. Nos mivel egy iskolával kevesebb -és egy diplomával több- van ezért annyi időt sikerült beszorítanom munka mellé, hogy újra tudjak hobbimnak élni. Egy nano akváriumot már elindítottam (a Tetra és Tropicalfish jóvoltálból) amit Dune címen olvashattok itt: akvariumaink/dune-t1802.htmlTehát a már jól ismert nagy akváriumom szedtem elő (90x50x45cm) a hozzátartozó technikával (Hydor prof 350, Sera Co2, 2x2x39W Odyssea T5) A hardscape elkészült, növények, beüzemelés még gondolkodás alatt van, ugyanis nagyon csínján kell majd bánjak a bele kerülő élővilággal. Teljes képet nem szándékozom mutatni, majd ha sikerül TAC-ra eljuttatnom, akkor minden kimaradt jelenetet pótolni fogok itt nektek a fórumon. Egyelőre két apró szeletet kaptok az akváriumból, remélem nincs harag érte , íme:
|
2018. február 9., péntek 16:12 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 7 hozzászólás ] |
|