|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:48
|
Szerző |
Üzenet |
Gelfiro
Csatlakozott: 2014. szeptember 21., vasárnap 11:41 Hozzászólások: 46
|
Tegnapi nyírás eredménye egy Sparos vödörnyi Rotala. Felajánlás itt helyben és pillanatok alatt lecsapott rá jó pár ember. Milyen jó érzés az embernek, amikor látja más akváriumában az ő munkájának az eredményét. Tudom, kicsit közhely, de kb. 3 hónapja még nem gondoltam volna, hogy ennyire elburjánzik a növényzet és nem hogy pár szálat tudok adni valakinek, hanem több akváriumra való adaggal tudok segíteni másoknak. És igazából ilyenkor derül ki, milyen kicsi a világ, most ennek segítségével ismerhettem meg Nivópálcát, aki a tavalyi versenyben helyezett lett és mint kiderült egy helyen lakunak, az elsők között csapott le egy adagra, a villámtalálkozásból majd 2 órás beszélgetés lett. Ha másért nem már ezért megérte és már most tudjuk, lesz folytatás.
|
2016. április 13., szerda 22:02 |
|
|
Gelfiro
|
papó írta: Gelfiro írta: papó írta: Pocakkal és Veled komoly team állt össze Pápán úgy érzem Köszi Papó, de a komoly max Pocak, amúgy már Györgyi is csatlakozott a team-hoz Hamarosan beszámolunk egy közös projectel, de ez egyenlőre még "Top Secret" Basszus ... valóban kifelejtettem a hölgy tagot .. Még szerencse hogy nem fórumozik Egyenlőre
|
2016. április 12., kedd 21:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Gelfiro írta: papó írta: Pocakkal és Veled komoly team állt össze Pápán úgy érzem Köszi Papó, de a komoly max Pocak, amúgy már Györgyi is csatlakozott a team-hoz Hamarosan beszámolunk egy közös projectel, de ez egyenlőre még "Top Secret" Basszus ... valóban kifelejtettem a hölgy tagot .. Még szerencse hogy nem fórumozik
2016. április 12., kedd 21:14 |
|
|
Gelfiro
|
papó írta: Pocakkal és Veled komoly team állt össze Pápán úgy érzem Köszi Papó, de a komoly max Pocak, amúgy már Györgyi is csatlakozott a team-hoz Hamarosan beszámolunk egy közös projectel, de ez egyenlőre még "Top Secret"
|
2016. április 12., kedd 21:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Pocakkal és Veled komoly team állt össze Pápán úgy érzem
2016. április 12., kedd 21:08 |
|
|
Gelfiro
|
A mai napon kis változás történt az akváriumban. Sajnos a fonal alga eléggé megtelepedett a mohák között, képtelenség volt kiirtani, így legnagyobb sajnálatomra kikerült az akváriumból. Sajnos egy két helyen megjelent ecsetalga, de nem vészesen, direktbe Carbo, dolgozik rendesen. Közben a fák is átrendezésre kerültek, illetve az egyik kikerült és helyére a másik oldalról átraktam állítva és Microsorum került. Kíváncsian várom, mi lesz belőle. A felszabaduló üres helyre csak növényeket tettem, (Heteranthera Zosterifolia és Penthorum sedoides) köszönet érte Pocak77-nek. Tegnapi nap eszmecsere, tapasztalat megosztás és természetesen növénycsere. A Rotala iszonyatosan felfutott, a felső része szép volt, kissé alul visszakopaszodott, most eléggé megritkítottam és a felső részeket visszaültettem, remélem pár nap és ismét bedúsul a hátsó rész. A kép egy gyors telefonos, a gépemmel még ilyet sem tudok készíteni. Közben a mai napon elindítottam a világítás projectet, remélem hamarosan a 4x24w dübörög felette
|
2016. április 12., kedd 21:01 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Szerintem is jó kis aki. Szépen néz ki. Grat És igen is jó dolog a TAC-os nevezés. Nekem idén nem jött össze, de jön még... sok sikert
|
2016. március 26., szombat 21:28 |
|
|
Gelfiro
|
papó írta: Gelfiro írta: Mai kép, még nyomokban egy kis alga. Ettől függetlenül úgy döntöttem, benevezem a TAC-ra, kíváncsi vagyok a visszajelzésekre. Az eddigi akváriumokat, képeket elnézve még csak egy ping-pong labdába sem rúghatok a szebbnél-szebb akváriumok mellett, de tőletek csak tanultam itt és biztosan másként mutatna ha rajtam kívülálló okok miatt egy kicsit többet tudtam volna foglalkozni vele. Ami időt szakítani tudtál az akváriumra , messze túlszárnyalja a látvány a körülményeket . Bármi is lesz az eredmény az mindenképpen jó érzés hogy meg tudod mutatni egy versenyen ! Csak gratulálni tudok ! Köszönöm a biztató szavakat Papó! Nem győzök elégszer köszönetet mondani neked mindenért, amit tőled kaptam. Most ennyi sikerült. De lesz TAC jövőre is
|
2016. március 26., szombat 20:28 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Gelfiro írta: Mai kép, még nyomokban egy kis alga. Ettől függetlenül úgy döntöttem, benevezem a TAC-ra, kíváncsi vagyok a visszajelzésekre. Az eddigi akváriumokat, képeket elnézve még csak egy ping-pong labdába sem rúghatok a szebbnél-szebb akváriumok mellett, de tőletek csak tanultam itt és biztosan másként mutatna ha rajtam kívülálló okok miatt egy kicsit többet tudtam volna foglalkozni vele. Kövezzetek meg, tudom sok mindenkinek nem tetszik a kék háttér, de nekem itt ilyen formában nagyon bejön! A TAC nevezéshez sok sikert. Hidd el nem mindíg a high tech cuccal meg stb dolgokkal ellátott dolgok tetszenek legtöbbször az emberkéknek. Remélem érted mire gondolok. Meg hát a szavazás/pontozás vélemény nyílvánítás miatt is nevezünk nem? Engem nem zavar a kritika, alig várom hogy pontozhassak a TAC-on
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. március 26., szombat 20:25 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Gelfiro írta: Mai kép, még nyomokban egy kis alga. Ettől függetlenül úgy döntöttem, benevezem a TAC-ra, kíváncsi vagyok a visszajelzésekre. Az eddigi akváriumokat, képeket elnézve még csak egy ping-pong labdába sem rúghatok a szebbnél-szebb akváriumok mellett, de tőletek csak tanultam itt és biztosan másként mutatna ha rajtam kívülálló okok miatt egy kicsit többet tudtam volna foglalkozni vele. Ami időt szakítani tudtál az akváriumra , messze túlszárnyalja a látvány a körülményeket . Bármi is lesz az eredmény az mindenképpen jó érzés hogy meg tudod mutatni egy versenyen ! Csak gratulálni tudok !
2016. március 26., szombat 20:21 |
|
|