Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Házt igen...a TF nem csak egy növényes bolt..
|
2017. február 4., szombat 12:59 |
|
|
Dukenukem
Csatlakozott: 2014. január 29., szerda 22:41 Hozzászólások: 71 Tartózkodási hely: Eger
|
Csütörtökön végre eljutottam a TropicalFishbe. A főnököm volt olyan rendes -ha már Debrecenbe volt dolgunk- egy órát hagyott bambulni. Nagyon szép akváriumok vannak bent, viszont eléggé meglepődtem, hogy mennyi minden van még ebben az üzletben az akvarisztikán kívül. ui.: Ilyen király nano dekorfákat régen láttam. Mégegyszer köszi
|
2017. február 4., szombat 11:51 |
|
|
Dukenukem
Csatlakozott: 2014. január 29., szerda 22:41 Hozzászólások: 71 Tartózkodási hely: Eger
|
JANNUS333 írta: Szép kivitelezés, valszeg tetszeni fog a TAC zsűrinek is.. Általában próbálok szubiektíven pontozni...de sokszor az akváriumokba befektetett munka is dob az általam pontozott akik értékelésében. Mondjuk a tiedböl legalább láttunk valamennyit, de szivesen végigkisértem volna a folyamatot.. Sok sikert a versenyhez és a jövöbeli munkáidhoz. Van egy kis hogyan készült fotómontázsom de igazándiból a lényeg dokumentálva lett, a Landscape nem jött be így váltottam Nature-re. Don't stop Thinking ~ADA by András Czesznak, on Flickr papó írta: Nekem nagyon tetszik . Köszi Papó
|
2017. január 27., péntek 22:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Dukenukem írta: Az igen, de rég voltam itt... Az akvárium közben megszűnt költözés miatt, kicsit nehéz lett volna azzal a "kevés" ~100 kg kővel szállítani. De! mielőtt szétszedtem volna azért készült róla versenyfotó Eredmények a következők: IAPLC 555. hely IIAC 120. hely AGA nincs helyezés HAC 8. hely IAPLC 2016 rank 555. - Bridge of oblivion by András Czesznak, on Flickr Remélem a TAC zsűrinek is bejön majd Legyen szép napotok! Nekem nagyon tetszik .
2017. január 23., hétfő 8:51 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Szép kivitelezés, valszeg tetszeni fog a TAC zsűrinek is.. Általában próbálok szubiektíven pontozni...de sokszor az akváriumokba befektetett munka is dob az általam pontozott akik értékelésében. Mondjuk a tiedböl legalább láttunk valamennyit, de szivesen végigkisértem volna a folyamatot.. Sok sikert a versenyhez és a jövöbeli munkáidhoz.
|
2017. január 23., hétfő 8:48 |
|
|
Dukenukem
|
Az igen, de rég voltam itt... Az akvárium közben megszűnt költözés miatt, kicsit nehéz lett volna azzal a "kevés" ~100 kg kővel szállítani. De! mielőtt szétszedtem volna azért készült róla versenyfotó Eredmények a következők: IAPLC 555. hely IIAC 120. hely AGA nincs helyezés HAC 8. hely IAPLC 2016 rank 555. - Bridge of oblivion by András Czesznak, on Flickr Remélem a TAC zsűrinek is bejön majd Legyen szép napotok!
_________________ "Shake it baby, shake it!"
|
2017. január 23., hétfő 7:53 |
|
|
Dukenukem
|
SlyChocolate írta: Előttem szólóktól függetlenül nagyon kivi lettem volna milyen lett volna ha beérik ez a kép??? hát énis, csak voltak némi problémák vele. nem volt elég vastag a híd, lehetett volna alacsonyabb is, választhattam volna szebb követ is, de a legnagyobb hibája a szimmetrikussága volt. S időközben rá kellett jönnöm, hogy nem ezt a vonalat akartam eredetileg sem vinni, hanem az igazi Amano-s nature stílust.
|
2016. május 5., csütörtök 18:12 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Előttem szólóktól függetlenül nagyon kivi lettem volna milyen lett volna ha beérik ez a kép???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. május 5., csütörtök 17:13 |
|
|
Dukenukem
|
papó írta: Nagyon szép az akváriumod , irigylésre méltó . Sajnos soha nem tudjuk visszaadni az igazi látványt , de legalább a hangulat átjött . Köszönöm Sajnos tényleg nehéz visszaadni amit az ember élőben lát, de azért megpróbáljuk ennek ellenére.
|
2016. május 5., csütörtök 15:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon szép az akváriumod , irigylésre méltó . Sajnos soha nem tudjuk visszaadni az igazi látványt , de legalább a hangulat átjött .
2016. május 5., csütörtök 12:02 |
|
|