Szerző |
Üzenet |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Arra a beállításra én is kiváncsi lennék! Totál manuális beállítás.
|
2016. február 14., vasárnap 9:59 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Arra a beállításra én is kiváncsi lennék!
_________________ Pé.Zoli
|
2016. február 14., vasárnap 8:21 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Van ott szín kéremszépen Van persze, a zöld is szín pit975 írta: stevbig írta: Megirigyeltem a TropicalFischben Bélától a fotózást, ezért lőttem pár karbantartás előtti képet. 150w pirítja őt is már fenem az ollót Na ez sem egy alap gép lehet, mintha ott lennék és a saját szememmel nézném Egy pár érdekes beállítást ellestem tegnap a TropicalFischben Bélától és egy fotózáshoz nagyon értő barátjától akinek a nevét nem tudom sajnos. Canon 70D 24-105L obi HUGO írta: Gyönyörű képek! Teljes totál közelről nincs? Köszi Zoli! Csak ezt a párat lőttem tegnap.
|
2016. február 14., vasárnap 7:17 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gyönyörű képek! Teljes totál közelről nincs?
_________________ Pé.Zoli
|
2016. február 13., szombat 21:28 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
stevbig írta: Megirigyeltem a TropicalFischben Bélától a fotózást, ezért lőttem pár karbantartás előtti képet. 150w pirítja őt is már fenem az ollót Na ez sem egy alap gép lehet, mintha ott lennék és a saját szememmel nézném
|
2016. február 13., szombat 21:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Van ott szín kéremszépen
2016. február 13., szombat 19:53 |
|
|
stevbig
|
Megirigyeltem a TropicalFischben Bélától a fotózást, ezért lőttem pár karbantartás előtti képet. 150w pirítja őt is már fenem az ollót
|
2016. február 13., szombat 19:52 |
|
|
stevbig
|
myk74 írta: Csúcs szuper! Hogy a fenébe tudod ilyen szinten fenntartani az akváriumot ? Mennyit foglalkozol vele naponta? Tudom jön majd a válasz, hogy csak pár percet foglalkozom vele, minden megy magától stb stb. Neked is fantasztikus érzéked van hozzá, mint itt egy jó pár szakinak a fórumon. Gratulálok! Mindjárt el pirulok ! Nem akarok hazudni, de nagyon keveset foglalkozom az akváriummal, napi szinten. De a heti szintű karbantartást szinte mindig elvégzem. Szerintem az a titok hogy szeresd amit csinálsz, és higgy benne!!!
|
2016. január 24., vasárnap 17:17 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Csúcs szuper! Hogy a fenébe tudod ilyen szinten fenntartani az akváriumot ? Mennyit foglalkozol vele naponta? Tudom jön majd a válasz, hogy csak pár percet foglalkozom vele, minden megy magától stb stb. Neked is fantasztikus érzéked van hozzá, mint itt egy jó pár szakinak a fórumon. Gratulálok!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. január 24., vasárnap 15:22 |
|
|
stevbig
|
papó írta: stevbig írta: HUGO írta: Vááooo! Csúcs! Kicsattanak növények olyan egészségesek! Köszi Zoli! Mexx2 írta: Még mindig a kedvenc akváriumom.
De most a fotók olyan világosak. Nem jönnek vissza a növények színei. Köszi Mexx! Próbálkozom többféle beállítással. papó írta: Uhh !
Ott a helye a TAC on ! Azért nem égetem magam ezzel az öreg akváriummal. Már több mint 2 éves, és a talaj még az előzőből való. Már nem olyan egyszerű az alga mentes fenntartása, sok a mulm benne amit már nem igazán tudok ki porszívózni. Nagyon rendben van pedig . A hátteret Te tudod , de én biztatlak ... Készíts csak pár fotót technika nélkül és -szerintem - Te fogsz a legjobban csodálkozni . Köszi Gábor! Lehet mielőtt szét bontom lövök egy pár fotót. pit975 írta: Hihetetlen hogy egy két éves akva ilyen kirobbanó formában legyen! És ráadásul 150w hqi-val pirítják!! Köszönöm, de azért nem kicsit vagyok irigy a tiedre! moltib írta: Gratula hozzá! Köszi!
|
2016. január 24., vasárnap 13:51 |
|
|