|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:56
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
papó írta: titusz írta: Idén én is rászántam magam a Tacra, ha már most először volt egy akvárium amivel elégedett voltam. Most először nem akartam folyamatosan változtatni rajta, valahogy az inspiráció is elkerült, viszont a nevezés annyiból jó volt, hogy valahogy lezártam magamban az akváriumot. Kicsit túlnőt Gondoltam megigazitom Köszi, hogy benéztél! Megkeresem az akváriumod képét , mielőtt fel lesznek töltve . Nagyon kíváncsivá tettél . Sok sikert ! Sajnos a kicsi nem sikerült, a nagyot sem sikerült a legjobb állapotban elkapni. A kép minősége meg hagyjuk Köszi, hogy benéztél!
|
2019. április 14., vasárnap 10:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Idén én is rászántam magam a Tacra, ha már most először volt egy akvárium amivel elégedett voltam. Most először nem akartam folyamatosan változtatni rajta, valahogy az inspiráció is elkerült, viszont a nevezés annyiból jó volt, hogy valahogy lezártam magamban az akváriumot. Kicsit túlnőt Gondoltam megigazitom Köszi, hogy benéztél! Megkeresem az akváriumod képét , mielőtt fel lesznek töltve . Nagyon kíváncsivá tettél . Sok sikert !
2019. április 14., vasárnap 9:01 |
|
|
titusz
|
Idén én is rászántam magam a Tacra, ha már most először volt egy akvárium amivel elégedett voltam. Most először nem akartam folyamatosan változtatni rajta, valahogy az inspiráció is elkerült, viszont a nevezés annyiból jó volt, hogy valahogy lezártam magamban az akváriumot. Kicsit túlnőt Gondoltam megigazitom Köszi, hogy benéztél!
|
2019. április 13., szombat 19:54 |
|
|
titusz
|
Végre eljutottam a karbantartásig a múlt hétvégén, a hártyával még mindig szenvedek a kicsiben. Sajnos az elmúlt hetekben nagyon nem volt időm és most tavasszal még kevesebb lesz Na de , beszéljenek a képek Köszi, hogy benéztél!
|
2019. március 14., csütörtök 19:19 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: és a vége... Brutál mocsok kijött Köszi, hogy benéztél! Egyre jobb lesz és még ezt akartad bontani .. Meg is akartam, csak te meg a nejem elbizonytalanitottatok! Viszont, ha van egy perced segíts légyszi! Jelenleg a tápozásom 2 ml macro , 1mili carbo naponta, 1mili micro 2-3 naponta. Alga jelenleg szakáll, de szerintem ez még az elhanyagolás miatt van ahogy látom nagyjából szűnik lassan, viszont a zöld por szinte az inditás óta, ahogy próbálom csökkenteni a macrot erősödik, ami viszont legjobban idegesit az a folyamatos hártya. Hiánytűnetet nem veszek észre az mc-n (jelenleg nincs benne más). Van 20 brigi razbóra, meg kb 20 garnéla, egy halom csiga. Létezik, hogy ennyi macrot felvesz az mc? A 96literes megy 2,5-tel sokkal több növénytömeggel. Merre induljak a tápozást tekintve? Köszi! Köszi, hogy benéztél!
|
2019. február 7., csütörtök 19:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: és a vége... Brutál mocsok kijött Köszi, hogy benéztél! Egyre jobb lesz és még ezt akartad bontani ..
2019. február 6., szerda 21:08 |
|
|
titusz
|
és a vége... Brutál mocsok kijött Köszi, hogy benéztél!
|
2019. február 4., hétfő 19:51 |
|
|
titusz
|
Az mc pont úgy viselkedik mint a hm Egy kis bubizás Köszi, hogy benéztél!
|
2019. február 4., hétfő 19:50 |
|
|
titusz
|
Nem pont technika nélküli fotó... Köszi, hogy benéztél!
|
2019. február 4., hétfő 19:49 |
|
|
titusz
|
Végül mégis csak a kanapén kötöttem ki )) Köszi, hogy benéztél!
|
2019. február 4., hétfő 19:35 |
|
|