Szerző |
Üzenet |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: csináltam pár tesztet, de igazán semmi extra. Fe:0,1 No3:1-5 között Po4:0,3-0,4 K:15 fölött akkor most türelem . Bubizás van ? igen van. most neki állt a ludwigia spec is bubizni bár a friss levelei olyan műanyag hatásúak
|
2017. május 24., szerda 7:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: csináltam pár tesztet, de igazán semmi extra. Fe:0,1 No3:1-5 között Po4:0,3-0,4 K:15 fölött akkor most türelem . Bubizás van ?
2017. május 24., szerda 7:54 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
csináltam pár tesztet, de igazán semmi extra. Fe:0,1 No3:1-5 között Po4:0,3-0,4 K:15 fölött
|
2017. május 24., szerda 6:58 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Várjunk még Ati egy pár napot .. ű Rendben. úgyis csak gondoltam csinálok pár képet. Este méricskélek egy kicsit vízcsere mellett.
|
2017. május 23., kedd 7:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Várjunk még Ati egy pár napot ..
2017. május 23., kedd 7:41 |
|
|
Johnifiú
|
|
2017. május 23., kedd 6:26 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: Helló! Próbálom egy kicsit összeszedni a dolgokat, mert mostanában írtam az édesvízi növénygondozás témába is. Nem is tudom, hogyan kezdjem. Tegnap volt vízcsere csináltam pár tesztet. No3 : 1-5 között ( 5 fele inkább) Po4: 0.1 Kh: 7 ezek a friss képek. Lehet egy kicsit túl spiláztam a dolgokat erre lennék kiváncsi. A proserpinaca szára olvad de a teteje szép, Ha elhagyja a fejét dugom is vissza. A matogrossense 99 százalékának elolvadt a szára 1-2 szálat sikerült megmenteni, valamint pontosodtak a levelei. Valami a reineckii mini is pontosodik de csak az alsó levele. A tápozás jóformán semmit se változott napi 4ml planter 2.5ml macro 4 ml Carbo. Nem tudom a képen mennyire kivehető a hygrophila difformis levelei befonnyadtak valamint lukadnak. Ha jól sejtem a reineckii meg a pár hozzászólással fentebbi képen látható sedoides foszfát hiányt mutat. Mit mutat a difformis levele ? Gondolok a behajlásra. Ez adódhat a foszfát hiányból? Hogy így valamiféle többlet alakult ki ami miatt így néz ki ? Valaki tegyen rendbe Remélem túl nagy hülyeséget nem írtam. Valamint mi okozhat szárolvadást ? Ammóniát tudnál mérni ? Erre nem is gondoltam. Mérem is. Azt elfelejtettem írni, hogy egyszer tetszett küldeni egy foszfátot. Annyi volt ráírva, hogy 10mili per 100 liter 3-4 naponta. Tegnap nyomtam be vízbe 20 milit.
|
2017. május 2., kedd 20:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: Helló! Próbálom egy kicsit összeszedni a dolgokat, mert mostanában írtam az édesvízi növénygondozás témába is. Nem is tudom, hogyan kezdjem. Tegnap volt vízcsere csináltam pár tesztet. No3 : 1-5 között ( 5 fele inkább) Po4: 0.1 Kh: 7 ezek a friss képek. Lehet egy kicsit túl spiláztam a dolgokat erre lennék kiváncsi. A proserpinaca szára olvad de a teteje szép, Ha elhagyja a fejét dugom is vissza. A matogrossense 99 százalékának elolvadt a szára 1-2 szálat sikerült megmenteni, valamint pontosodtak a levelei. Valami a reineckii mini is pontosodik de csak az alsó levele. A tápozás jóformán semmit se változott napi 4ml planter 2.5ml macro 4 ml Carbo. Nem tudom a képen mennyire kivehető a hygrophila difformis levelei befonnyadtak valamint lukadnak. Ha jól sejtem a reineckii meg a pár hozzászólással fentebbi képen látható sedoides foszfát hiányt mutat. Mit mutat a difformis levele ? Gondolok a behajlásra. Ez adódhat a foszfát hiányból? Hogy így valamiféle többlet alakult ki ami miatt így néz ki ? Valaki tegyen rendbe Remélem túl nagy hülyeséget nem írtam. Valamint mi okozhat szárolvadást ? Ammóniát tudnál mérni ?
2017. május 2., kedd 20:08 |
|
|
Johnifiú
|
Helló! Próbálom egy kicsit összeszedni a dolgokat, mert mostanában írtam az édesvízi növénygondozás témába is. Nem is tudom, hogyan kezdjem. Tegnap volt vízcsere csináltam pár tesztet. No3 : 1-5 között ( 5 fele inkább) Po4: 0.1 Kh: 7 ezek a friss képek. Lehet egy kicsit túl spiláztam a dolgokat erre lennék kiváncsi. A proserpinaca szára olvad de a teteje szép, Ha elhagyja a fejét dugom is vissza. A matogrossense 99 százalékának elolvadt a szára 1-2 szálat sikerült megmenteni, valamint pontosodtak a levelei. Valami a reineckii mini is pontosodik de csak az alsó levele. A tápozás jóformán semmit se változott napi 4ml planter 2.5ml macro 4 ml Carbo. Nem tudom a képen mennyire kivehető a hygrophila difformis levelei befonnyadtak valamint lukadnak. Ha jól sejtem a reineckii meg a pár hozzászólással fentebbi képen látható sedoides foszfát hiányt mutat. Mit mutat a difformis levele ? Gondolok a behajlásra. Ez adódhat a foszfát hiányból? Hogy így valamiféle többlet alakult ki ami miatt így néz ki ? Valaki tegyen rendbe Remélem túl nagy hülyeséget nem írtam. Valamint mi okozhat szárolvadást ?
|
2017. május 2., kedd 18:57 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Mi a fene történhetett . A Phenthorum majdnem mindent elvisel . A foszfáttal próbálj utána menni . Igen én se tudom mi történt. A vizipetrezselyem lesz a ludas szerintem. Ő egy kicsit fonnyadt.
|
2017. május 1., hétfő 11:55 |
|
|