Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:36

Hozzászólás a témához  [ 55 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
 Első növényes próbálkozásom 
Szerző Üzenet

Én is már írtam az akváriumodról, hogy nagyon szép munka és ahhoz képest, hogy kezdőnek mondod magad, ez kitűnő teljesítmény. A bubizás viszont valóban zavaró egy verseny képen. Én is mikor válogattam a lehetséges pontozni valók között, itt megjegyeztem magamban, hogy csak az a bubi ne lett volna. :)
Amúgy meg ne becsüld le magadat, soha nem tudhatod, hogy kinek mennyire fog tetszeni az akváriumod!

2016. április 6., szerda 15:48

Pocak77 írta:
Molroth írta:
Pocak77 írta:
A TAC-ra készült fotó...

Kép

Szia!

Nagyon szép formában vannak a növényeid, viszont a világítás felkapcsolása után nem sokkal kellett volna fotózni, mert akkor a bubizás nélkül tudtad volna lekapni. Ez lehet, hogy esetleg többeknél levon a fotó értékéből. Remélem, építő kritikának veszed! ;)

A lámpával mik a tapasztalataid? Nekem nagyon szimpatikussá tetted!!! :D

Szia!
Alapvetően az esélytelenek nyugalmával neveztem a TAC-ra. ...na jó, kicsit izgultam és az utolsó percig rendezgettem, alakítgattam de azért tisztában voltam vele, hogy én egy ilyen kaliberű versenyhez még nagy valószínűséggel kevés vagyok. A véleményed a bubikkal kapcsolatban teljesen jogos, bár megjegyzem, hogy nekem a bubizós képek jobban tetszenek. Számomra nem levon a kép értékéből, hanem ellenkezőleg, inkább hozzáad. ...A bubiktól a kép az én szememben még jobban él. Ha tudnád, hogy a fotózás napján még szándékosan rá is toltam a fényt és a tápot. :-) Bejött, volt bubi rendesen. :-)

Ez is mutatja, hogy mennyire kezdő vagyok még, ugye!? :-) ... Természetesen köszönöm a kritikát. Legközelebb megpróbálom bubik nélkül fotózni. ;-)

A lámpa nagyon klassz, látványos, teszi a dolgát. A családnak nagyon tetszik, hogy szinte éjjel-nappal nézegethetjük az akváriumot és a változó fényerőnek és színhőmérsékletnek köszönhetően mindig más arcát mutatja.

Az érkezés napján bekapcsoltam a 24/7 üzemmódot és azóta hozzá sem nyúltam. Van egy jó néhány funkció amit kipróbáltunk, de valószínűleg soha nem fogunk használni. Ilyen például a villámlás. Ár érték arányban szerintem nagyon jó kis termék, low-tech akváriumhoz önmagában is teljes megoldást jelenthet, de nyilvánvaló, hogy erősen növényesített high-tech akvárium esetén kevés a max fényereje. Én bocsánatot kértem az Ody-tól, és csúcsidőben rásegítek. ;-)

Egy hónap múlva majd beszámolok, hogy a növények mit szólnak hozzá.

Hát, a villámlást csinálja az Ody is ha kell, ha nem! :D

A fotóval kapcsolatban inkább azokra a versenyekre gondoltam, ahol profi bírák vannak. :)

Persze a TAC-on is profik a bírák, csak máshogy. :)

2016. április 6., szerda 4:59

Molroth írta:
Pocak77 írta:
A TAC-ra készült fotó...

Kép

Szia!

Nagyon szép formában vannak a növényeid, viszont a világítás felkapcsolása után nem sokkal kellett volna fotózni, mert akkor a bubizás nélkül tudtad volna lekapni. Ez lehet, hogy esetleg többeknél levon a fotó értékéből. Remélem, építő kritikának veszed! ;)

Szia!
Alapvetően az esélytelenek nyugalmával neveztem a TAC-ra. ...na jó, kicsit izgultam és az utolsó percig rendezgettem, alakítgattam de azért tisztában voltam vele, hogy én egy ilyen kaliberű versenyhez még nagy valószínűséggel kevés vagyok. A véleményed a bubikkal kapcsolatban teljesen jogos, bár megjegyzem, hogy nekem a bubizós képek jobban tetszenek. Számomra nem levon a kép értékéből, hanem ellenkezőleg, inkább hozzáad. ...A bubiktól a kép az én szememben még jobban él. Ha tudnád, hogy a fotózás napján még szándékosan rá is toltam a fényt és a tápot. :-) Bejött, volt bubi rendesen. :-)

Ez is mutatja, hogy mennyire kezdő vagyok még, ugye!? :-) ... Természetesen köszönöm a kritikát. Legközelebb megpróbálom bubik nélkül fotózni. ;-)

A lámpa nagyon klassz, látványos, teszi a dolgát. A családnak nagyon tetszik, hogy szinte éjjel-nappal nézegethetjük az akváriumot és a változó fényerőnek és színhőmérsékletnek köszönhetően mindig más arcát mutatja.

Az érkezés napján bekapcsoltam a 24/7 üzemmódot és azóta hozzá sem nyúltam. Van egy jó néhány funkció amit kipróbáltunk, de valószínűleg soha nem fogunk használni. Ilyen például a villámlás. Ár érték arányban szerintem nagyon jó kis termék, low-tech akváriumhoz önmagában is teljes megoldást jelenthet, de nyilvánvaló, hogy erősen növényesített high-tech akvárium esetén kevés a max fényereje. Én bocsánatot kértem az Ody-tól, és csúcsidőben rásegítek. ;-)

Egy hónap múlva majd beszámolok, hogy a növények mit szólnak hozzá.

2016. április 5., kedd 22:19

Pocak77 írta:
A TAC-ra készült fotó...

Kép

Szia!

2016. április 5., kedd 21:52

Pocak77 írta:
A TAC-ra készült fotó...

Kép

Tökéletes! :D
Nem úgy mint az enyém!

2016. április 5., kedd 21:08

A TAC-ra készült fotó...

Kép

2016. április 5., kedd 20:36

Legkisebb, legfiatalabb rajongóm...

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pocak77 2016. április 5., kedd 20:36-kor.

2016. április 5., kedd 20:32

N-emy írta:
Ez az akva nem semmi ,fantasztikus lett ilyen rövid idő alatt:). Nagy gratula hozzá :buksi:

Köszönöm! ....még mindig alakul. Sajnos a TAC-ra nem mutatta legjobb formáját.... meglátjuk mire lesz elég. ;-)

2016. április 5., kedd 20:27
Barkács Szaki

Ez az akva nem semmi ,fantasztikus lett ilyen rövid idő alatt:). Nagy gratula hozzá :buksi:

2016. április 5., kedd 20:24
Adminisztrátor

Pocak uram eltitkolt felvétele :

.amikor az akváriumban is megvalósul a napfelkelte és naplemente
https://www.youtube.com/watch?v=

2016. április 5., kedd 20:11
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 55 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő