|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 6:26
|
Lomis - 24L davidii nano (terv)
Szerző |
Üzenet |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Az akvárium helyhiány miatt hamarosan befejezi a pályafutását. Mivel nem nagyon szeretném tárolgatni a felhasznált dolgokat, ezért eladóak itt: post63101.html#p63101
2015. december 27., vasárnap 12:45 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
mgtyati írta: Zseniális!!! Ez egy kis komplex rendszer. Nekem tetszik. Sajnos nincs időm mostanában bütykölni... ezért mindig elérzékenyülök ha valami ilyesmit látok Köszi szépen! A látványtól eltekintve csak az az egy bajom van vele, hogy mégis csak egy belső szűrő,és ezért nem túl hatékony, de minden más tekintetben tökéletes. Tapatalk-kal küldve az én D2303-el
2015. december 8., kedd 6:09 |
|
|
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
|
Zseniális!!! Ez egy kis komplex rendszer. Nekem tetszik. Sajnos nincs időm mostanában bütykölni... ezért mindig elérzékenyülök ha valami ilyesmit látok
|
2015. december 7., hétfő 11:35 |
|
|
Molroth
|
pit975 írta: Csak nehogy öntudatra ébredjen... Már azon sem csodálkoznék! Tapatalk-kal küldve az én D2303-el
2015. december 7., hétfő 9:12 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Csak nehogy öntudatra ébredjen...
|
2015. december 7., hétfő 8:36 |
|
|
Molroth
|
Hát a szűrő helyzet nem oldódott meg, úgyhogy továbbra is a technika szörnyszülöttje szűri az akváriumot. De azt egyébként teljesen jól csinálja, szóval csak annyi a baj vele, hogy csúnya, mint az állat. A hétvégén kioperáltam a fát, mert takarítók hiányában már vastagon állt rajta a dzsuva, ezért jó alaposan adtam neki a zuhannyal, aztán egy lavór vízben jól átfogkeféztem és lepucoltam róla az összes fissit is, mert folyton tele volt fonallal. Talán az új táp, talán a jobb flow miatt, de mintha a trident kezdene magára találni - örülnék neki, ha bedúsulna. Ezen kívül még áttúrtam a homokos részt és annyi mulmot leszívtam, amennyit csak tudtam, de még így is maradt benne. Talán majd az ünnepek között csinálok heti 3-4 vízcserét és ennyivel sikerül kipucolni a sok mulmot. Addig is azért bekerült a nagy akvából az egyik anci... remélem, hogy nem dúr szét mindent.
2015. december 7., hétfő 8:18 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Molroth írta: papó írta: Molroth írta: papó írta: Molroth írta: A héten megpróbáltam ezt a bika powerheadet belerakni a rozsdamentes szűrőházamba, hátha elfogadhatóan meghajtja, de sajnos a vezeték átvezetéséhez egyszerűen sehol sem kaptam pici tömszelencét. De úgy néz ki, hogy a szűrő gondot megoldja egy Eheim Liberty 2041 akasztós szűrő bio töltettel. Addig is összehoztam a powerheadet egy "L" idom, és a döglött akasztós szűrőm beszívója segítségével egy Dennerle Scapers Flow lily pipe-al, ami amúgy eladó! Ez most azért jó, mert az akasztós beszívója állítható, és most kb elfogadható az áramlás az akiban, de messze van így is a tökéletestől, ráadásul ilyen technika szörnyszülöttje kinézete is van. Remélem, hogy ennek hatására majd lassacskán a növények kondija is javulni fog. Megmutatod ? El nem tudom képzelni Tapatalk-kal küldve az én D2303-el Van egy két érdekes megoldás a képen Ahogy írtam, a tehnika szörnyszülöttje! Deahogy az egyszeri mondás tartja, ha hülyeség, de mégis működik, akkor nem hülyeség! Tapatalk-kal küldve az én D2303-el Ez maga a gépcsoda, a technika netovábbja...teljesen ottvan grat
|
2015. november 29., vasárnap 18:57 |
|
|
Molroth
|
papó írta: Molroth írta: papó írta: Molroth írta: A héten megpróbáltam ezt a bika powerheadet belerakni a rozsdamentes szűrőházamba, hátha elfogadhatóan meghajtja, de sajnos a vezeték átvezetéséhez egyszerűen sehol sem kaptam pici tömszelencét. De úgy néz ki, hogy a szűrő gondot megoldja egy Eheim Liberty 2041 akasztós szűrő bio töltettel. Addig is összehoztam a powerheadet egy "L" idom, és a döglött akasztós szűrőm beszívója segítségével egy Dennerle Scapers Flow lily pipe-al, ami amúgy eladó! Ez most azért jó, mert az akasztós beszívója állítható, és most kb elfogadható az áramlás az akiban, de messze van így is a tökéletestől, ráadásul ilyen technika szörnyszülöttje kinézete is van. Remélem, hogy ennek hatására majd lassacskán a növények kondija is javulni fog. Megmutatod ? El nem tudom képzelni Tapatalk-kal küldve az én D2303-el Van egy két érdekes megoldás a képen Ahogy írtam, a tehnika szörnyszülöttje! Deahogy az egyszeri mondás tartja, ha hülyeség, de mégis működik, akkor nem hülyeség! Tapatalk-kal küldve az én D2303-el
2015. november 29., vasárnap 18:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: papó írta: Molroth írta: A héten megpróbáltam ezt a bika powerheadet belerakni a rozsdamentes szűrőházamba, hátha elfogadhatóan meghajtja, de sajnos a vezeték átvezetéséhez egyszerűen sehol sem kaptam pici tömszelencét. De úgy néz ki, hogy a szűrő gondot megoldja egy Eheim Liberty 2041 akasztós szűrő bio töltettel. Addig is összehoztam a powerheadet egy "L" idom, és a döglött akasztós szűrőm beszívója segítségével egy Dennerle Scapers Flow lily pipe-al, ami amúgy eladó! Ez most azért jó, mert az akasztós beszívója állítható, és most kb elfogadható az áramlás az akiban, de messze van így is a tökéletestől, ráadásul ilyen technika szörnyszülöttje kinézete is van. Remélem, hogy ennek hatására majd lassacskán a növények kondija is javulni fog. Megmutatod ? El nem tudom képzelni Tapatalk-kal küldve az én D2303-el Van egy két érdekes megoldás a képen
2015. november 29., vasárnap 17:56 |
|
|
Molroth
|
papó írta: Molroth írta: A héten megpróbáltam ezt a bika powerheadet belerakni a rozsdamentes szűrőházamba, hátha elfogadhatóan meghajtja, de sajnos a vezeték átvezetéséhez egyszerűen sehol sem kaptam pici tömszelencét. De úgy néz ki, hogy a szűrő gondot megoldja egy Eheim Liberty 2041 akasztós szűrő bio töltettel. Addig is összehoztam a powerheadet egy "L" idom, és a döglött akasztós szűrőm beszívója segítségével egy Dennerle Scapers Flow lily pipe-al, ami amúgy eladó! Ez most azért jó, mert az akasztós beszívója állítható, és most kb elfogadható az áramlás az akiban, de messze van így is a tökéletestől, ráadásul ilyen technika szörnyszülöttje kinézete is van. Remélem, hogy ennek hatására majd lassacskán a növények kondija is javulni fog. Megmutatod ? El nem tudom képzelni Tapatalk-kal küldve az én D2303-el
2015. november 29., vasárnap 13:46 |
|
|