Szerző |
Üzenet |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
DeKol írta: Szia! Személy szerint nagyon szeretem a halakat, mondjuk az tuti hogy Dánióból nem lesz utánpótlás csak annyi amennyi most nevelkedik nálam, utána már csak a rasbórából akarok pótolgatni:) Bocsi, hogy kötekedek, de... Én is nagyon szeretem a halakat, éppen ezért a lehető legjobb környezetet próbálom nekik nyújtani. Ha 100 literes akváriumod lenne biztos, hogy nem szólnék. Danio rerio var. frankei - Leopárd dánió Medence: Minimum 50 literes Halnépesség: 80 literre 8 hal Paracheirodon innesi - Neonhal Medence: Minimum 70 literes Halnépesség: 90 literre 10-14 hal Trichogaster lalius - Törpe Gurámi Medence: Minimum 60 literes Halnépesség: 60 literre egy pár Rasbora Hengeli - Hengeli Razbóra Medence: Minimum 65 literes Halnépesség: 85 literre 10 hal (forrás: diszhal.info)
|
2011. október 19., szerda 16:49 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia!
Személy szerint nagyon szeretem a halakat, mondjuk az tuti hogy Dánióból nem lesz utánpótlás csak annyi amennyi most nevelkedik nálam, utána már csak a rasbórából akarok pótolgatni:)
_________________ Sólyom Gábor
|
2011. október 17., hétfő 22:18 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Frankó lett, innentől kezdve toljad bele a növénykaját és várj türelmesen Amúgy nem akarok belevau-vau, de nem gondolod, hogy sok hal van benne? A fele is bőven elég lenne, szerintem...
|
2011. október 17., hétfő 22:07 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok egy kép a beültettet akváriumról: Mielőtt bárki megjegyezné az univerzális eszközömet a háttérebe igen az egy tejfölös doboz nagyon jó szolgálatot tett talaj pakolásnál és halak vízhez hozzászoktatásánál plusz még csipesz mosásra is alkalmas ©DeKol
|
2011. október 17., hétfő 21:55 |
|
|
deck
Adminisztrátor
|
Állat a hardscape
|
2011. október 17., hétfő 20:39 |
|
|
istvan.fazekas
|
No de hagyjuk a csavar kérdést..,hogyan tovább, mert a hardscape rendben van!?
2011. október 16., vasárnap 21:08 |
|
|
DeKol
|
istvan.fazekas írta: Mi a baj a csavarral? Legfeljebb vasoxid lesz belőle, és addigra talán szét sem válik a red moor. Hiszen az ídő a legjobb ragasztó. Én is valahogy így gondoltam hogy nagy baj nem lehet belőle
|
2011. október 16., vasárnap 21:00 |
|
|
istvan.fazekas
|
Mi a baj a csavarral? Legfeljebb vasoxid lesz belőle, és addigra talán szét sem válik a red moor. Hiszen az ídő a legjobb ragasztó.
2011. október 16., vasárnap 20:20 |
|
|
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
Erre van megoldás! Csavar ki,Red-Moor ág darabbal próbálkozás. Vagyis mint egy dupla ék saját anyagával!
|
2011. október 16., vasárnap 20:14 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: Sziasztok! Mára betervezett akváriumszétbontás elkészült reggel 9 órakor kezdtem és egy óra alatt szétszedtem.Utána kezdődhetett a jobb szórakozás az akvárium berendezés.Az új hardscape terv az volt hogy egy fát próbálok leutánozni egy mezőn.Mai nap még csak a talaj és a fa került be, holnapi nap megyek a HC ért és még az egyéb finomságokért és kezdődhet a derékpróba. A talaj 3 rétegből tevődik össze: Tropica táptalaj felette 2-3centi nagyon apró szemű kvarchomok legfelül meg egy nagyobb szemű kvarchomok. Fának Red moor-t használtam ami két darabból áll össze de a stabil tartás miatt egy csavar van benne ami összetartja a két fát. Holnapi nap jön a következő beszámoló addig is egy kép a hardscape-röl és az új DIY világításról : Nekem nagyon tetszik amit csináltál. Gratula! Csak egy dolog amitől félek. Az a csavar! Mi lesz ha rozsdásodásnak indul....
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 16., vasárnap 20:10 |
|
|