Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:38

Hozzászólás a témához  [ 235 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Következő
 Green Rainforest 
Szerző Üzenet

Engedd meg Béla ,hogy gratuláljak a HAC .1 helyhez.Csodaszép akvárium :pápá:

2015. január 23., péntek 7:16

papó írta:
Béláé volt a választás :)
Amúgy sem tudnám kijavítani , de azért találtam érdekesnek , mert ha messziről nézünk egy tájat , akkor talán nem olyan élesek a kontúrok .

Ez igaz is, első ránézésre "finomabbnak" tűnik és nem akad meg a szemünk egy részleten sem hanem az egészet látjuk, de aztán hiányozni kezdenek az apróságok az élek amelyek különlegessé teszik.

2015. január 12., hétfő 10:57

Sziasztok .
Béci által postolt kép szerintemm a jobb

2015. január 11., vasárnap 18:26
Adminisztrátor

Béláé volt a választás :)
Amúgy sem tudnám kijavítani , de azért találtam érdekesnek , mert ha messziről nézünk egy tájat , akkor talán nem olyan élesek a kontúrok .

2015. január 11., vasárnap 18:20

Az élesebb nekem is jobban bejön mint versenykép.Papóé sejtelmesebb,teljesen más hangulatú,inkább fotópapíron bekeretezve látnám szívesebben.

2015. január 11., vasárnap 18:15

Pupu írta:
Szerintem amit Béla postolt kép, az természetesebb hatást nyújt, míg amit te papó az mosottabb. Én jelen esetben a természetesebbre voksolnék!

Nekem is jobban tetszik az alsó, a felső kép kicsit elmósodótt hatású, nem olyan élesek a részletek.

2015. január 11., vasárnap 17:39

Szerintem amit Béla postolt kép, az természetesebb hatást nyújt, míg amit te papó az mosottabb. Én jelen esetben a természetesebbre voksolnék!

2015. január 11., vasárnap 17:19
Adminisztrátor

Nekem ez a fotó jobban tetszik
Szerintetek ?
Kép

2015. január 11., vasárnap 17:06

Versenybe benevezve :D
Kép

2015. január 11., vasárnap 16:57

papó írta:
Molroth írta:
papó írta:
Molroth írta:
papó írta:
Molnár Béla írta:
Kedves fórumozó társaim régóta el akarom ezt mondani nektek hogy mi miért is tartunk itt .
AZT szeretném elérni hogy több verseny akvárium legyen ezen a fórumon több találkozó.
Aki hajlandóságot érez e iránt kérem jelezze nekem én mindenben segitek amiben tudok.
Nagyon sok ember úgy gondolja hogy egy jó versenyakit összeraki egy vagyon ez bizony nem igy van.
Másik dolog én úgy látom hogy nagyon jó akisok vannak ezen a fórumon akik szivesen tartanának csinálnának verseny akvákat.
Legyetek szivesek elgondolkozni ezen és aki mer az nyer :D
Köszönöm :smaci:

Gyerünk Béci.
Van hely ami a rendelkezésedre áll .
Bármikor össze lehet jönni a boltban.
A többit is szívesen biztosítom . Növény akvárium stb .
Gyertek alkossatok.

Ez egy nagyon jó kezdeményezés!
A profi scaperek világszerte mindenhol csoportban dolgoznak és meg is van az eredménye! Nálunk is ezt kellene kicsit erőltetni. Bár sajnos azért probléma sok esetben a távolság, mert pl én is tök szívesen részt vennék minden ilyen eseményen, de sajnos nagy a távolság. Ráadásul a nyavalyás iaplc szabályzat is sokszor ellenünk dolgozik. :(
Sajnos mostanság elég kevés időm van aktívan jelen lenni két fórumon is, mert eddig a lakással szöszöltem sokat, most a baba miatt van kevés időm, de azért követem az eseményeket, ahogy csak tudom. :) De lassan újra indítom az akváriumomat, már elég sok minden megvan hozzá, egyedül a RO szűrő, meg a dekorfa az, ami még hiányzik, de remélem ezek sem sokáig. :D az biztos, hogy itt is vezetni fogom ugyanúgy a naplót. :)

Bármiben segíthetek szólj.
Gondolok itt pld. az RO szűrőre..

Köszi Papó! Egyelőre egy háztartási RO gépet néztünk ki, mert az ivóvíz itt Gyálon had ne mondjam, hogy milyen... Már csak az a kérdés, hogy a pénzmag meglesz-e rá. :P Ezt fogom tudni használni akvarisztikai célra is, csak annyi, hogy a visszasózó patron elé be kell tennem egy elágazást, meg két csapot. Remélem, hogy már meglesz, mert utálom a 4 zsugornyi ásványvizeket cígölni a boltban. :P
Ha mégsem jönne össze, akkor sikítok! :)

Mielőtt megvennéd a gépet azért csak sikíts ... hagy nézzem meg mit veszel ..

Úgy lesz! ;)

2014. augusztus 19., kedd 21:56
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 235 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Következő