Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
keszalvo írta: Marika írta: Gratulálok az akváriumodhoz ! Nagyon megérdemelted az első díjat a Tac on ! Azóta még szebb lett . Koszonom! Sajnos az En szememmel mar nem olyan mint kene de orulok hogy kulso szemlelodoknek meg mindig tettszik ! keszalvo lg l70 Egész hamar túl lehet lenni egy szemműtéten .....én aztán tudom
2015. június 30., kedd 7:52 |
|
|
keszalvo
|
Marika írta: Gratulálok az akváriumodhoz ! Nagyon megérdemelted az első díjat a Tac on ! Azóta még szebb lett . Koszonom! Sajnos az En szememmel mar nem olyan mint kene de orulok hogy kulso szemlelodoknek meg mindig tettszik ! keszalvo lg l70
|
2015. június 30., kedd 5:31 |
|
|
keszalvo
|
papó írta: keszalvo írta: Mai kep 11 honapos az akvarium Napi TF tap 2 ml plusz papo fele micro 2 ml es meg 5 ml foszfat porbol keverve. Citromsavas co2 beoldas napi 13 ora 1 bubi/sec. Vilagitas 2*24 watt t5 osram 865 od csovekkel napi 7 ora. keszalvo lg l70 Meseszép . Nagyon remélem , hogy a hazai elismerés mellett sikerül valahonnét legalább egy külföldit is beseperni . Nagy kalappal Koszonom,es eszkozolom a valtoztatast amit javasoltal keszalvo lg l70
|
2015. június 30., kedd 5:30 |
|
|
Marika
|
Gratulálok az akváriumodhoz ! Nagyon megérdemelted az első díjat a Tac on ! Azóta még szebb lett .
|
2015. június 29., hétfő 9:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: Mai kep 11 honapos az akvarium Napi TF tap 2 ml plusz papo fele micro 2 ml es meg 5 ml foszfat porbol keverve. Citromsavas co2 beoldas napi 13 ora 1 bubi/sec. Vilagitas 2*24 watt t5 osram 865 od csovekkel napi 7 ora. keszalvo lg l70 Meseszép . Nagyon remélem , hogy a hazai elismerés mellett sikerül valahonnét legalább egy külföldit is beseperni . Nagy kalappal
2015. június 27., szombat 21:55 |
|
|
keszalvo
|
Mai kep 11 honapos az akvarium Napi TF tap 2 ml plusz papo fele micro 2 ml es meg 5 ml foszfat porbol keverve. Citromsavas co2 beoldas napi 13 ora 1 bubi/sec. Vilagitas 2*24 watt t5 osram 865 od csovekkel napi 7 ora. keszalvo lg l70
|
2015. június 27., szombat 21:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: papó írta: keszalvo írta: papó írta: keszalvo írta: Sziasztok! Biztos sokan lattatok mar de ise is betolom a legutobbi allapot fotot,az Mc gyepert elol elnezest kerek keszalvo lg l70 Basszus .. egy ilyen képpel kellett volna nevezzél az IAPLC re . Nekem még a letaposott gyeppel is jobban tetszik . Természetesebb .. Koszi Gabor,majd kiderul hova soroljak,egy biztos ezt a szintet amit most ertem el nehez lesz magamhoz kepest megugranom Meg az is lehet hogy nem bontom el olyan gyorsan ahogy terveztem mert amig jo ranezni addig marad ......... keszalvo lg l70 De lesz még pár verseny amire megérné benevezni egy hasonló képpel .. Ez nagyon -nagyon jó . Érzem .. Meglatjuk lesz e ra idom,na meg hogy sikerulnek a fotok mert csak jpeg ben tudok raw ban nem ugy meg ugye nem sokat lehet mar javitani keszalvo lg l70 Minden fotóm jpg volt eddig ..... Nem azon fog múlni .
2015. május 27., szerda 20:48 |
|
|
keszalvo
|
papó írta: keszalvo írta: papó írta: keszalvo írta: Sziasztok! Biztos sokan lattatok mar de ise is betolom a legutobbi allapot fotot,az Mc gyepert elol elnezest kerek keszalvo lg l70 Basszus .. egy ilyen képpel kellett volna nevezzél az IAPLC re . Nekem még a letaposott gyeppel is jobban tetszik . Természetesebb .. Koszi Gabor,majd kiderul hova soroljak,egy biztos ezt a szintet amit most ertem el nehez lesz magamhoz kepest megugranom Meg az is lehet hogy nem bontom el olyan gyorsan ahogy terveztem mert amig jo ranezni addig marad ......... keszalvo lg l70 De lesz még pár verseny amire megérné benevezni egy hasonló képpel .. Ez nagyon -nagyon jó . Érzem .. Meglatjuk lesz e ra idom,na meg hogy sikerulnek a fotok mert csak jpeg ben tudok raw ban nem ugy meg ugye nem sokat lehet mar javitani keszalvo lg l70
|
2015. május 27., szerda 20:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: papó írta: keszalvo írta: Sziasztok! Biztos sokan lattatok mar de ise is betolom a legutobbi allapot fotot,az Mc gyepert elol elnezest kerek keszalvo lg l70 Basszus .. egy ilyen képpel kellett volna nevezzél az IAPLC re . Nekem még a letaposott gyeppel is jobban tetszik . Természetesebb .. Koszi Gabor,majd kiderul hova soroljak,egy biztos ezt a szintet amit most ertem el nehez lesz magamhoz kepest megugranom Meg az is lehet hogy nem bontom el olyan gyorsan ahogy terveztem mert amig jo ranezni addig marad ......... keszalvo lg l70 De lesz még pár verseny amire megérné benevezni egy hasonló képpel .. Ez nagyon -nagyon jó . Érzem ..
2015. május 27., szerda 20:02 |
|
|
keszalvo
|
edit86 írta: Hihetetlen szép , gratula ! Koszonom ! keszalvo lg l70
|
2015. május 27., szerda 19:50 |
|
|