Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
lagen írta: papó írta: Hmm ebből csak a karácsony kapaszkodik meg bárhol is . Ez az egyik . A másik pedig , hogy mindegyik levelet fog váltani ..ha fog ... és ki nem nyúlik a fele . De én szóltam ... Ezek annyira könnyű növények , hogy nem sok logika van víz nélkül indítani .. hidd el Jelentkezem majd feltöltés után a tapasztalatokkal . . . Ok . Várjuk a beszámolódat
2015. január 21., szerda 18:20 |
|
|
lagen
|
papó írta: Hmm ebből csak a karácsony kapaszkodik meg bárhol is . Ez az egyik . A másik pedig , hogy mindegyik levelet fog váltani ..ha fog ... és ki nem nyúlik a fele . De én szóltam ... Ezek annyira könnyű növények , hogy nem sok logika van víz nélkül indítani .. hidd el Jelentkezem majd feltöltés után a tapasztalatokkal . . .
|
2015. január 21., szerda 13:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
lagen írta: papó írta: off Milyen moha ? A legtöbb szinte belepusztul ha újra víz alá teszed . Sok idő míg újra visszaalakul és nagy "szenvedéssel " algásodással jár . Igazából 6 féle moha: Láng moha, Karácsony moha, Willow moss, Weeping moss, Fissidens fontanus és Spyke moha. Az 'másik fórumon többen kipróbálták már ezt a startot és nem volt vele gond . . . remélem nálam sem lesz. Hmm ebből csak a karácsony kapaszkodik meg bárhol is . Ez az egyik . A másik pedig , hogy mindegyik levelet fog váltani ..ha fog ... és ki nem nyúlik a fele . De én szóltam ... Ezek annyira könnyű növények , hogy nem sok logika van víz nélkül indítani .. hidd el
2015. január 20., kedd 21:37 |
|
|
lagen
|
papó írta: off Milyen moha ? A legtöbb szinte belepusztul ha újra víz alá teszed . Sok idő míg újra visszaalakul és nagy "szenvedéssel " algásodással jár . Igazából 6 féle moha: Láng moha, Karácsony moha, Willow moss, Weeping moss, Fissidens fontanus és Spyke moha. Az 'másik fórumon többen kipróbálták már ezt a startot és nem volt vele gond . . . remélem nálam sem lesz.
|
2015. január 20., kedd 21:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
lagen írta: Üdv főnök! Az emers mohás indításnál nem kell kötözni a mohát, és szerintem szebb, természetesebb hatás érhető el vele mint a kötözős megoldással. Némi infó: George's TMC Signature - Plants added pg12 | Page 12 | UK Aquatic Plant Society Ha kell szívesen megosztom a saját tapasztalataimat is. Nem rég reggeltem, eddig csak olvasgattam a fórumotokat. Ha elindul az aki azért mejd megmutatom itt is. Bocsi Robi az offért . . . papó írta: Miért kell emmersen nevelni a mohát : Miért nincs itt még naplód : ?? off Milyen moha ? A legtöbb szinte belepusztul ha újra víz alá teszed . Sok idő míg újra visszaalakul és nagy "szenvedéssel " algásodással jár .
2015. január 19., hétfő 22:13 |
|
|
lagen
|
Üdv főnök! Az emers mohás indításnál nem kell kötözni a mohát, és szerintem szebb, természetesebb hatás érhető el vele mint a kötözős megoldással. Némi infó: George's TMC Signature - Plants added pg12 | Page 12 | UK Aquatic Plant Society Ha kell szívesen megosztom a saját tapasztalataimat is. Nem rég reggeltem, eddig csak olvasgattam a fórumotokat. Ha elindul az aki azért mejd megmutatom itt is. Bocsi Robi az offért . . . papó írta: Miért kell emmersen nevelni a mohát : Miért nincs itt még naplód : ??
|
2015. január 19., hétfő 21:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
lagen írta: Köszi, egész jól . . . most épp emmers mohanövesztés folyik. Szerintem másfél-két hét múlva víz is lesz az akiban. http://akvakertesz.hu/threads/fel-koebm ... 259/page-7SzalkaiRobi írta: lagen írta: Nagyn szépek a diszkoszaid . . . KÖszI , Hogy halad a növényes projekt? Miért kell emmersen nevelni a mohát : Miért nincs itt még naplód : ??
2015. január 19., hétfő 21:42 |
|
|
lagen
|
Köszi, egész jól . . . most épp emers mohanövesztés folyik. Szerintem másfél-két hét múlva víz is lesz az akiban. http://akvakertesz.hu/threads/fel-koebm ... 259/page-7SzalkaiRobi írta: lagen írta: Nagyn szépek a diszkoszaid . . . KÖszI , Hogy halad a növényes projekt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lagen 2015. január 19., hétfő 21:49-kor.
|
2015. január 19., hétfő 21:29 |
|
|
SzalkaiRobi
|
KÖszönik szépen
|
2015. január 19., hétfő 21:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SzalkaiRobi írta: Na egy utolsó.. igy részletekben egész nem sz@r képeket tudok csinálni róluk , de totált az egész aksiról... az nem megy ... A halaid akkor is csodaszépek .
2015. január 19., hétfő 21:06 |
|
|