Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Pupu írta: Angol írta: Pupu írta: Sziasztok! Nos ma egy korszak lezárult, szétbontottam a nanomat. Kis mérete miatt nem tudtam jól befotózni de ő lett a végeredménye: Jobb lett volna ez a fotó , ha a háttér világítás eltünteti a ragasztást . De nekem így is tetszik Ezzel egyetértek. Ha megnézed az akváriumot üresen, ahogy azt korábban postoltam, talán megérted mi volt még a probléma fotózáskor. Az akváriumba egy ragasztott plexilappal van elválasztva a szűrőtér. Ezt csak úgy tudtam kiküszöbölni, hogy a fotó erejéig beraktam egy tejfehér plexi lapot. Sajnos erősebb fényem nem volt hozzá. egy kis ledes refivel világítottam meg. De nagyon jó kihívás volt így is. Valóban nehéz helyzetben lehettél a háttér miatt. Szerintem is nagyon jó lett . Jól megoldottad . Érdemes lenne feltenni az egész akváriumról egy képet . Akkor látszana hogy bravúr ez az egész .
2018. május 1., kedd 16:02 |
|
|
Pupu
|
Angol írta: Pupu írta: Sziasztok! Nos ma egy korszak lezárult, szétbontottam a nanomat. Kis mérete miatt nem tudtam jól befotózni de ő lett a végeredménye: Jobb lett volna ez a fotó , ha a háttér világítás eltünteti a ragasztást . De nekem így is tetszik Ezzel egyetértek. Ha megnézed az akváriumot üresen, ahogy azt korábban postoltam, talán megérted mi volt még a probléma fotózáskor. Az akváriumba egy ragasztott plexilappal van elválasztva a szűrőtér. Ezt csak úgy tudtam kiküszöbölni, hogy a fotó erejéig beraktam egy tejfehér plexi lapot. Sajnos erősebb fényem nem volt hozzá. egy kis ledes refivel világítottam meg. De nagyon jó kihívás volt így is.
|
2018. május 1., kedd 15:58 |
|
|
Angol
|
Pupu írta: Sziasztok! Nos ma egy korszak lezárult, szétbontottam a nanomat. Kis mérete miatt nem tudtam jól befotózni de ő lett a végeredménye: Jobb lett volna ez a fotó , ha a háttér világítás eltünteti a ragasztást . De nekem így is tetszik
|
2018. május 1., kedd 15:14 |
|
|
Pupu
|
Sziasztok! Nos ma egy korszak lezárult, szétbontottam a nanomat. Kis mérete miatt nem tudtam jól befotózni de ő lett a végeredménye:
|
2018. május 1., kedd 15:01 |
|
|
Pupu
|
Köszi srácok! Akkor szurkoljunk az Ug-nek! Már csak azt kéne kitalálni mit tegyünk bele? lévén, hogy kis akváriumról beszélünk, garnik mindenképp mennének bele, illetve 4-5 törpe razbóra?
|
2018. január 12., péntek 15:41 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Jó lesz ez! Ha benövi az UG egy nevezést simán beválalnék...
|
2018. január 12., péntek 7:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Pupu írta: Sziasztok! Ma megtört a jég és volt időm elindítani az akit! Hobbi akvárium, ne versenyszinten tekintsetek rá. (front részen a talajt majd egyenesre kihúzom, csak az Ug tapadjon meg jobban. Illetve ismét szeretném megköszönni a TAC szervezőinek, szponzorainak és nem mellesleg nektek fórumtársak,akvakertésztársak akik szavaztak az akváriumomra! (Jövő hónapban talán a nagy óriásomat is sikerül megépíteni és indítani) Tac ra be is " érik + Gratula Pupu az elrendezéshez .
2018. január 11., csütörtök 8:40 |
|
|
Pupu
|
Sziasztok! Ma megtört a jég és volt időm elindítani az akit! Hobbi akvárium, ne versenyszinten tekintsetek rá. (front részen a talajt majd egyenesre kihúzom, csak az Ug tapadjon meg jobban. Illetve ismét szeretném megköszönni a TAC szervezőinek, szponzorainak és nem mellesleg nektek fórumtársak,akvakertésztársak akik szavaztak az akváriumomra! (Jövő hónapban talán a nagy óriásomat is sikerül megépíteni és indítani)
|
2018. január 11., csütörtök 0:10 |
|
|
ejanikaa
|
Hajrá Pupu! Kíváncsian várjuk a folytatást....
|
2017. november 23., csütörtök 8:39 |
|
|
Pupu
|
Köszi srácok!
Elsőkörben arra gondoltam, hogy hc takarót fogok használni (mai napig kedvencem és nagy előszeretettel használom akikban), illetve a háttérbe, kövek mögé ug-t ültetnék. Vaciláltam nagyon hogy ac mini vagy parvula legyen, de az ug jól mutatna ezekkel a kövekkel!
|
2017. november 22., szerda 23:22 |
|
|