Elindult a 2. garnélás akváriumom is
Pontosabban a kis 13l helyett lesz ez.
Egy ezer éves 50*30*20 akváriumról van szó. Barátnőmtől kaptam
Véletlen találta a pincében és ennél jobb arányai már csak akkor lehetnének ha nem 50 hosszú hanem 60 lenne
Szűrésnek mindenféleképpen akasztóst akartam ami megbízható , nagy és halk. Hát na mikor megláttam az Eheim 2041-et nem keresgéltem tovább. Óriási , halk viszont a megbízhatóságáról még nem tudok nyilatkozni. A 2 nyílásába beleszabtam a gyári kék szivacsot úgy hogy a tetejéig ér. Feltöltöttem csurig matrixal. Szóval szűréssel nem lesz gond úgy gondolom...
Co2 lesz! A tropica 95g szett át fog ebbe kerülni amit költöznek a lakók.
Világítás valami DIY cucc lesz. Led szalagot tervezek az ára miatt illetve azért mert minden van hozzá itthon. Már csak a vázat kell igényesen legyártanom (hipp hipp hurrá van CNC )
Talaj értelemszerűen agyagos. Oliver Knott barna apró szemű 3l. Még kelleni fog 2-3liter amit nemsoká be is szerzek.
Dekorációnak apróbb lávaköveket tervezek illetve 1 vagy 2 red moor amire mohát tudok növeszteni.
Moha moha moha
Mást nem is igazán akarok bele rakni , de ki sem akarom dobálni a mostani növényeket. Tehát valószínűleg lesz még benne néhány anubias nana petit illetve microzorium , de még ezek is kétségesek...
Élőlények csak CRS garnélák
Shirakura Ásványi por.
Shirakura Ebi Dama , Mosura, GlasGarten , AquaLine kaja
100 RO% víz SaltyShrimp Mineral GH+ -al visszasózva.
ADA green bacter.
Már röfög az akvárium. 1 hónap múlva költöztetés