Sziasztok.,egy helyzetjelentést tartok,már ha valakit érdekel. Felszakadt sajnos a HC,de nem nagyon lettem depis tőle ,mert már egy éves lesz lassan,és ugy hallottam ,hogy tovább nem is nagyon bírja .Szóval nem izgat nagyon -habár azért sajnálom.Kedden kiszedem ,vízcsere addig tolódik ,és gondoltam Monte Carlo lesz helyette.És hogy örömhír is legyen ma láttam egy petés CBS-t ,rettentően örülök neki.
2014. március 9., vasárnap 17:08
Angol
Üdv. mindenkinek! Bekerült az akváriumba még 3 db CBS S garni .Nagyon szépek ,és imádom őket.Most már négyen vannak ,de szeretnék még melléjük ,hátha utódok is lennének a későbbiekben.Amugy nagy dolog nem történt az akváriummal,talán csak annyi hogy a HC már kezd lazulni egy két helyen,azt biztos a következő előtéri növényem nem ez lesz Készítettem egy újabb movie-t ,akinek van kedve tekintse meg
Látom élvezik a lakók a füstöt a színpadon . Kritikát nem tudok írni , dicsérni meg dicsérték már elegen
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.