|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:30
|
Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: asera írta: CO2: Nagynyomású,25 kilós ipari palack,hegesztő reduktor,nagynyomású cső T elágazóval(két akvát hajt)Sera bubi számláló,egy rakás visszacsapó szelep, Sera reaktor kissé átalakítva. A reduktor hogy szuperál, nincs vele gond?Mert én is hasonlót szeretnék összehozni és hátha van valami hasznos infód/tanácsod ezzel kapcsolatban.Mágnesszelep és tűszelep nincs bekötve? Sokféle reduktort használtam már,most ilyen van: Itt láthatod a tűszelepeket is.
|
2014. február 11., kedd 18:56 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: asera írta: CO2: Nagynyomású,25 kilós ipari palack,hegesztő reduktor,nagynyomású cső T elágazóval(két akvát hajt)Sera bubi számláló,egy rakás visszacsapó szelep, Sera reaktor kissé átalakítva. A reduktor hogy szuperál, nincs vele gond?Mert én is hasonlót szeretnék összehozni és hátha van valami hasznos infód/tanácsod ezzel kapcsolatban.Mágnesszelep és tűszelep nincs bekötve? Lakly is most készül co2 rendszer beüzemelésére, ott is szétnézhetsz.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 11., kedd 17:09 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
asera írta: CO2: Nagynyomású,25 kilós ipari palack,hegesztő reduktor,nagynyomású cső T elágazóval(két akvát hajt)Sera bubi számláló,egy rakás visszacsapó szelep, Sera reaktor kissé átalakítva. A reduktor hogy szuperál, nincs vele gond?Mert én is hasonlót szeretnék összehozni és hátha van valami hasznos infód/tanácsod ezzel kapcsolatban.Mágnesszelep és tűszelep nincs bekötve?
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. február 11., kedd 15:01 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: HUGO írta: asera írta: Már át van alakítva,a hétvégén csináltam,még nem 100 százalékos,de alakul! Csak az előtéri növények maradtak,lávaköves,fás kombó,tele vörös növénnyel. Van benne hasadék,terasz,meg sok finomság. Na és milyen fa lesz benne? Gyere el és meglátod!:) Red moor. Amikor szüreteled az almafádat akkor megyek és meglesem!
_________________ Pé.Zoli
|
2014. február 11., kedd 7:59 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Köszi hogy megosztottad velünk Ati . Én köszönöm hogy megoszthattam-hatom!
|
2014. február 10., hétfő 21:57 |
|
|
asera
|
HUGO írta: asera írta: Már át van alakítva,a hétvégén csináltam,még nem 100 százalékos,de alakul! Csak az előtéri növények maradtak,lávaköves,fás kombó,tele vörös növénnyel. Van benne hasadék,terasz,meg sok finomság. Na és milyen fa lesz benne? Gyere el és meglátod!:) Red moor.
|
2014. február 10., hétfő 21:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Köszi hogy megosztottad velünk Ati .
2014. február 10., hétfő 21:52 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Már át van alakítva,a hétvégén csináltam,még nem 100 százalékos,de alakul! Csak az előtéri növények maradtak,lávaköves,fás kombó,tele vörös növénnyel. Van benne hasadék,terasz,meg sok finomság. Na és milyen fa lesz benne?
_________________ Pé.Zoli
|
2014. február 10., hétfő 21:33 |
|
|
asera
|
Már át van alakítva,a hétvégén csináltam,még nem 100 százalékos,de alakul! Csak az előtéri növények maradtak,lávaköves,fás kombó,tele vörös növénnyel. Van benne hasadék,terasz,meg sok finomság.
|
2014. február 10., hétfő 21:28 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sajnálom, hogy vége de minden vég egy új kezdete... Húúú de okos vagyok... Komolyra a szót marad ez a medence vagy másik lesz helyette, vagy, hogy lesz...az "átalakított"??? Egy kis Holland?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 10., hétfő 21:17 |
|
|