Csak egy szó: Gratuláció. Nekem soha nem lenne bátorságom versenyezni. Nagyon szépen összehoztad a dolgokat, így már tényleg volt értelme a nevezésnek. Remélem a kövi még szebb, látványosabb lesz... az tény van érzéked ehhez a szép hobbihoz. Még egyszer Gratulálok Vik!
Köszi! Pedig neked sem kellene szégyenkezned! A Te akváid is szinte minden versenyen megállnák a helyüket!
Csak egy szó: Gratuláció. Nekem soha nem lenne bátorságom versenyezni. Nagyon szépen összehoztad a dolgokat, így már tényleg volt értelme a nevezésnek. Remélem a kövi még szebb, látványosabb lesz... az tény van érzéked ehhez a szép hobbihoz. Még egyszer Gratulálok Vik!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.