Néztem ezt a faágat amin lelógtak ezek a fűszálak. Remek ötletem van ezzel kapcsolatban is. Holnap megyek a boltba és kipróbálok valamit. Majd írom, ha sikerült az ötletem!!!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
_________________ Üdv. Bevi
2011. október 2., vasárnap 22:16
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
Szívesen megosztom, mert mindenkinek tudom ajánlani, ha Hortobágyon jár és van egy kis ideje akkor ne hagyja ki... Ma délután mentünk egy kis Freelander-es Safarira. Az tetszett ebben az állatparkban, hogy igényes és normális körülmények közt lehet megtekinteni ezeket a gyönyörű állatokat. Ja! Nem utolsó sorban remek lehetőség egy kis fotózásra és egy kis családi programra... Azt tudtátok, hogy volt idő, mikor oroszlánok is vadásztak a mostani Hortobágy területén... Na ez sem mostanàban történt:))))) Na, most már ezt is tudjátok. Azért néhány dolog az akvárium berendezéssel kapcsolatban is eszembe jutott... Figyeljétek azt a kis "finom uszadék fát".
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
_________________ Üdv. Bevi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bevi 2011. október 3., hétfő 6:54-kor.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.