Szerző |
Üzenet |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
@Sly: igen erre gondoltam. Jatszanak itt a nevekkel...de az igazsag odaat van...
@Mexx2: ezt nem tudom de nagyonis el tudom kepzelni...
Egyebkent meg hamar az ozmoviznel tartunk a legtobb desztillalt viz amit kapni szinten sima ozmoviz...
Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk
|
2015. október 23., péntek 21:20 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Selena írta: SlyChocolate írta: Selena írta: Nem Mondjuk visszasozzak Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk Honnan van az infó? Nezzel meg egy Nestlé Aquarell palackot. Arra ra van irva... Lehet a Naturaqua tenyleg asvanyviz de en nem hiszem hogy annyi termeszetes asvanyviz lenne amennyit manapsag fogyasztunk. Es egyebkent meg semmi gond nincs a jol visszasozott ozmovizzel Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk Annak idején nem a naturaqua-t büntették meg mert a palackokban sima csapvizet öntöttek és azt árulták ásványvízként?
_________________ K.Tamás
|
2015. október 23., péntek 20:58 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Selena írta: SlyChocolate írta: Selena írta: Nem Mondjuk visszasozzak Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk Honnan van az infó? Nezzel meg egy Nestlé Aquarell palackot. Arra ra van irva... Lehet a Naturaqua tenyleg asvanyviz de en nem hiszem hogy annyi termeszetes asvanyviz lenne amennyit manapsag fogyasztunk. Es egyebkent meg semmi gond nincs a jol visszasozott ozmovizzel Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk Erre gondolsz? http://www.asvanyvizek.hu/js/tinymce/plugins/filemanager/files/2011/QandA_2.pdf
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. október 23., péntek 18:27 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
SlyChocolate írta: Selena írta: Nem Mondjuk visszasozzak Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk Honnan van az infó? Nezzel meg egy Nestlé Aquarell palackot. Arra ra van irva... Lehet a Naturaqua tenyleg asvanyviz de en nem hiszem hogy annyi termeszetes asvanyviz lenne amennyit manapsag fogyasztunk. Es egyebkent meg semmi gond nincs a jol visszasozott ozmovizzel Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk
|
2015. október 23., péntek 8:45 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Selena írta: Nem Mondjuk visszasozzak Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk Honnan van az infó?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. október 23., péntek 7:31 |
|
|
Selena
|
Nem Mondjuk visszasozzak Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk
|
2015. október 23., péntek 7:14 |
|
|
SlyChocolate
|
Selena írta: Ozmovizet sok helyen hasznalnak... A Naturaqua "asvanyviz" sem mas mint ozmoviz...
Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk TDS-ét mérted?
|
2015. október 23., péntek 6:52 |
|
|
Selena
|
Ozmovizet sok helyen hasznalnak... A Naturaqua "asvanyviz" sem mas mint ozmoviz...
Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk
|
2015. október 23., péntek 6:47 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Már régóta meg akartam osztani, de nem volt rávaló időm. Bedolgozok a helyi művese állomáson, és az egyik alkalommal olyat láttam, hogy "besza-behu" ahogy tanult humorista barátunk Kiss Ádám mondta. Szóval ott picit nagyobb léptékben történik a víztisztítás, mint amit eddig valaha láttam. Az ott dolgozó lányok csak úgy emlegették a helységet, hogy vízlágyító. Kiderült, hogy RO módszerrel történik a lágyítás, de nem a 90l/nap verzióban Gyorsan lőttem két telefonos képet. Nem a legjobbak, de a méreteket talán visszaadják:
|
2015. október 22., csütörtök 21:29 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ K.Tamás
|
2015. szeptember 22., kedd 19:57 |
|
|