Szerző |
Üzenet |
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
papó írta: kmisi írta: Sziasztok! Hogy áll a bolt CRS állománya? 10 fős csapat érdekelne a következő hét végén. Nem kell a csúcskategóriás "királyi" vérvonal... kezdetnek talán jobbak az egyszerű polgári változatok RC és Yellow már volt, lépnénk egy kategóriát. Keres-kínál rovatba írtam, de nincs reakció. Shop nem hoz árat. Esetleg erről infó? Köszönöm Misi A shopban csak néhány állat van feltöltve , de nem is célunk tovább bővíteni . Szokott lenni elsőosztályú CRS nagyon akciósan . Ahogy megérkezik az új csapat értesítelek . Köszönöm! Ha időközben mégis kapok valahonnan természetesen jelzem.
|
2015. szeptember 25., péntek 13:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
kmisi írta: Sziasztok! Hogy áll a bolt CRS állománya? 10 fős csapat érdekelne a következő hét végén. Nem kell a csúcskategóriás "királyi" vérvonal... kezdetnek talán jobbak az egyszerű polgári változatok RC és Yellow már volt, lépnénk egy kategóriát. Keres-kínál rovatba írtam, de nincs reakció. Shop nem hoz árat. Esetleg erről infó? Köszönöm Misi A shopban csak néhány állat van feltöltve , de nem is célunk tovább bővíteni . Szokott lenni elsőosztályú CRS nagyon akciósan . Ahogy megérkezik az új csapat értesítelek .
2015. szeptember 25., péntek 12:37 |
|
|
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
Sziasztok! Hogy áll a bolt CRS állománya? 10 fős csapat érdekelne a következő hét végén. Nem kell a csúcskategóriás "királyi" vérvonal... kezdetnek talán jobbak az egyszerű polgári változatok RC és Yellow már volt, lépnénk egy kategóriát. Keres-kínál rovatba írtam, de nincs reakció. Shop nem hoz árat. Esetleg erről infó? Köszönöm Misi
|
2015. szeptember 25., péntek 11:42 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Amano garnélával hogy álltok? Van a boltban,picikék! Én már hoztam,de nem biztos hogy meg is vannak
|
2013. december 22., vasárnap 15:57 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Amano garnélával hogy álltok?
_________________ Pé.Zoli
|
2013. december 22., vasárnap 14:34 |
|
|
Eszki
Csatlakozott: 2013. augusztus 8., csütörtök 12:52 Hozzászólások: 6
|
deck írta: Szia!
Tigrisünk van, a többire nem nagyon van igény, így most nincs. 3/4 RO, 1/4 csapvíz+ vízkezelő amiben gond nélkül szaporodnak nálunk.
Üdv. Köszönöm a választ!
|
2013. augusztus 13., kedd 12:37 |
|
|
deck
Adminisztrátor
|
Szia!
Tigrisünk van, a többire nem nagyon van igény, így most nincs. 3/4 RO, 1/4 csapvíz+ vízkezelő amiben gond nélkül szaporodnak nálunk.
Üdv.
|
2013. augusztus 13., kedd 12:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Eszki írta: papó írta: Eszki írta: Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e tigris, yellow fire, blue pearl garnélafajták közül valamelyik nálatok. Továbbá ha igen, akkor mennyibe kerülnek. Azt hiszem tigris van . A többit pedig megnézem , mert nem tudom . Köszönöm, hogy megnézed! Addig is lenne még egy kérdésem. Ti a boltban a tigrist csapvízben tartjátok? Mert nálam 11NK az összkeménység, viszont magas, 8 körüli a PH. Ilyen vízben lehetne tartani? Elfelejtettem megnézni. No de hétfőn az lesz az első , hogy ide írok. Ja .. lesz már Deck is és minden kérdésedre választ tud adni , mert ő a garnálás nálunk.
2013. augusztus 11., vasárnap 10:34 |
|
|
Eszki
Csatlakozott: 2013. augusztus 8., csütörtök 12:52 Hozzászólások: 6
|
papó írta: Eszki írta: Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e tigris, yellow fire, blue pearl garnélafajták közül valamelyik nálatok. Továbbá ha igen, akkor mennyibe kerülnek. Azt hiszem tigris van . A többit pedig megnézem , mert nem tudom . Köszönöm, hogy megnézed! Addig is lenne még egy kérdésem. Ti a boltban a tigrist csapvízben tartjátok? Mert nálam 11NK az összkeménység, viszont magas, 8 körüli a PH. Ilyen vízben lehetne tartani?
|
2013. augusztus 11., vasárnap 9:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Eszki írta: Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e tigris, yellow fire, blue pearl garnélafajták közül valamelyik nálatok. Továbbá ha igen, akkor mennyibe kerülnek. Azt hiszem tigris van . A többit pedig megnézem , mert nem tudom .
2013. augusztus 9., péntek 18:47 |
|
|