Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
csalán írta: Üdv! Érdeklődnék, hogy esetleg tudtok-e segíteni beszerezni Elassoma evergladei, Fekete törpesügeret? Őket Németországból hozták, itt Mo. n nem találni.. A kis hímem már több hónapja egyedül van, nagyon szeretnék neki egy-két társat. Válaszotokat köszönöm Az elkövetkezendő 1 hónapban nincs esély rá . De ritkán szokott lenni .
2020. május 15., péntek 18:57 |
|
|
csalán
|
Üdv! Érdeklődnék, hogy esetleg tudtok-e segíteni beszerezni Elassoma evergladei, Fekete törpesügeret? Őket Németországból hozták, itt Mo. n nem találni.. A kis hímem már több hónapja egyedül van, nagyon szeretnék neki egy-két társat. Válaszotokat köszönöm
|
2020. május 14., csütörtök 16:50 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Érdeklődnék hogy az üzletben vannak-e és ha igen, milyen szinű vitorlások vannak?!
Tapatalkkal küldve az én SLA-L02 eszközömről
2018. október 29., hétfő 14:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mekkora az akváriumod ? A gertrudae is megnő kb. 3 cm nagyra .
2017. január 9., hétfő 21:59 |
|
|
tofadam
|
papó írta: tofadam írta: papó írta: tofadam írta: Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy van e vagy szokott e lenni a boltban törpe pettyes kalászhal? Pseudomugil gertrudae és ha igen árban hogy mozognak? Előre is köszönöm Igen szokott lenni . Innen nem tudom megmondani mennyibe kerül . Köszönöm és esetleg azt hogy jelenleg van e? [SMILING FACE WITH SMILING EYES] Tapatalkkal küldve az én E5823 eszközömről Azt sem tudom Valamelyik változat tuti van . Holnap megnézem Holnap a párom lehet megy be akkor és megnezi a lényeg hogy mindenképp törpe változat legyen mert nano akvában lennének egy Bettával Tapatalkkal küldve az én E5823 eszközömről
|
2017. január 9., hétfő 21:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tofadam írta: papó írta: tofadam írta: Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy van e vagy szokott e lenni a boltban törpe pettyes kalászhal? Pseudomugil gertrudae és ha igen árban hogy mozognak? Előre is köszönöm Igen szokott lenni . Innen nem tudom megmondani mennyibe kerül . Köszönöm és esetleg azt hogy jelenleg van e? [SMILING FACE WITH SMILING EYES] Tapatalkkal küldve az én E5823 eszközömről Azt sem tudom Valamelyik változat tuti van . Holnap megnézem
2017. január 9., hétfő 21:05 |
|
|
tofadam
|
papó írta: tofadam írta: Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy van e vagy szokott e lenni a boltban törpe pettyes kalászhal? Pseudomugil gertrudae és ha igen árban hogy mozognak? Előre is köszönöm Igen szokott lenni . Innen nem tudom megmondani mennyibe kerül . Köszönöm és esetleg azt hogy jelenleg van e? [SMILING FACE WITH SMILING EYES] Tapatalkkal küldve az én E5823 eszközömről
|
2017. január 9., hétfő 21:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tofadam írta: Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy van e vagy szokott e lenni a boltban törpe pettyes kalászhal? Pseudomugil gertrudae és ha igen árban hogy mozognak? Előre is köszönöm Igen szokott lenni . Innen nem tudom megmondani mennyibe kerül .
2017. január 9., hétfő 18:38 |
|
|
tofadam
|
Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy van e vagy szokott e lenni a boltban törpe pettyes kalászhal? Pseudomugil gertrudae és ha igen árban hogy mozognak? Előre is köszönöm
|
2017. január 9., hétfő 14:45 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Sziasztok! szeretném megkérdezni espei razbóra az most milyen áron van nálatok? előre is köszi! Na .. most olvastam el . de úgy sem azt vettél Igen, köszönöm! egyszerűen nem bírtam ellenállni a tetráknak, élőben sokkal látványosabbak mint a képeken
|
2016. október 4., kedd 11:00 |
|
|