Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tóth27 írta: Üdvözlöm!
Érdeklődnék növényeknek portáp után. Kálium-Nitrát KNO3 milyen kis kiszerelésben van ,menyibe kerül? Válaszát előre is köszönöm. 250 gramm 1000 Ft
2014. február 14., péntek 21:18 |
|
|
Tóth27
Csatlakozott: 2013. augusztus 23., péntek 19:52 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Nádudvar
|
Üdvözlöm!
Érdeklődnék növényeknek portáp után. Kálium-Nitrát KNO3 milyen kis kiszerelésben van ,menyibe kerül? Válaszát előre is köszönöm.
|
2014. február 13., csütörtök 19:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
ppuuffyy írta: Idézet: Ha a nitrát 5 közelében van akkor az a jó ha a foszfát alig kimutatható. Ha a nitrátod magasabb akkor azt kellene lejjebb tornáznod. A Tom Barr féle EI szerinti tápozást igyekszem követni, így az általam mért 15 ppm NO3at neveztem én normálisnak, és ugyanezen Estimative Index szerint a PO4 1.ö-1.5 körül kéne legyen, nem pedig 0.2 ahol most van, ezért szeretnék foszfátot adagolni. Értem . Legjobb ha port adok és készítel egy törzsoldatot magadnak. Az a legolcsóbb megoldás.
2014. február 9., vasárnap 20:42 |
|
|
ppuuffyy
|
Idézet: Ha a nitrát 5 közelében van akkor az a jó ha a foszfát alig kimutatható. Ha a nitrátod magasabb akkor azt kellene lejjebb tornáznod. A Tom Barr féle EI szerinti tápozást igyekszem követni, így az általam mért 15 ppm NO3at neveztem én normálisnak, és ugyanezen Estimative Index szerint a PO4 1.ö-1.5 körül kéne legyen, nem pedig 0.2 ahol most van, ezért szeretnék foszfátot adagolni.
|
2014. február 9., vasárnap 20:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
ppuuffyy írta: papó írta: ppuuffyy írta: Érdeklôdnék hogy van-e most a boltban easy life fosfo vagy más csak foszfátot tartalmazó növénytáp? Köszönöm Természetesen van. Eltolódott a Redfield ? Igen, tegnap rámértem és habár a nitrát teljesen normális, a foszfát szinte mérhetetlen, úgyhogy kénytelen leszek külön is adagolni. Holnap beküldenék érte valakit a foszfátért, mert én sajna nem jutok el. Milyen kiszerelésben van foszfát? Ha a nitrát 5 közelében van akkor az a jó ha a foszfát alig kimutatható. Ha a nitrátod magasabb akkor azt kellene lejjebb tornáznod.
2014. február 9., vasárnap 10:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
ppuuffyy írta: papó írta: ppuuffyy írta: Érdeklôdnék hogy van-e most a boltban easy life fosfo vagy más csak foszfátot tartalmazó növénytáp? Köszönöm Természetesen van. Eltolódott a Redfield ? Igen, tegnap rámértem és habár a nitrát teljesen normális, a foszfát szinte mérhetetlen, úgyhogy kénytelen leszek külön is adagolni. Holnap beküldenék érte valakit a foszfátért, mert én sajna nem jutok el. Milyen kiszerelésben van foszfát? Azt hiszem 100 és 250 ml kiszerelésben van. Visszatérve az arányokra az a tökéletes ha alig tudsz foszfátot mérni. Mit jelent az az estedben hogy a nitrát teljesen normális ?
2014. február 9., vasárnap 9:08 |
|
|
ppuuffyy
|
papó írta: ppuuffyy írta: Érdeklôdnék hogy van-e most a boltban easy life fosfo vagy más csak foszfátot tartalmazó növénytáp? Köszönöm Természetesen van. Eltolódott a Redfield ? Igen, tegnap rámértem és habár a nitrát teljesen normális, a foszfát szinte mérhetetlen, úgyhogy kénytelen leszek külön is adagolni. Holnap beküldenék érte valakit a foszfátért, mert én sajna nem jutok el. Milyen kiszerelésben van foszfát?
|
2014. február 9., vasárnap 7:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
ppuuffyy írta: Érdeklôdnék hogy van-e most a boltban easy life fosfo vagy más csak foszfátot tartalmazó növénytáp? Köszönöm Természetesen van. Eltolódott a Redfield ?
2014. február 8., szombat 21:23 |
|
|
ppuuffyy
|
Érdeklôdnék hogy van-e most a boltban easy life fosfo vagy más csak foszfátot tartalmazó növénytáp? Köszönöm
|
2014. február 8., szombat 20:43 |
|
|
Marika
|
papó írta: Marika írta: Marika írta: Sziasztok ! Nem láttam növényültető csipeszeket a webshop-ban. Érdekelne görbe olló és növényültető csipesz is. Nem szeretnék a neten rendelni , inkább a boltban venném meg. Ezek japó cuccok ? :http://www.tropicalfish.hu/?view=383 Mikor lesz feltöltve a shopban ? Hamarosan feltöltjük. Remélem a napokban lesz időnk. Kellemesen csalódni fogsz az árakban Köszönöm . Az a lényeg . hogy a hét közepe felé megyek felétek , tehát lesz áruk.
|
2012. augusztus 13., hétfő 18:06 |
|
|