|
Pontos idő: 2024. december 21., szombat 18:25
|
Szerző |
Üzenet |
unreal976
|
En autogaz szelepet hasznalok. 12 voltos. Regi nokia toltorol megy. Hideg.
Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el
|
2016. február 13., szombat 0:15 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: Mexx2 írta: Szaki írta: Már a használat kezdetekor észrevettem, hogy nagyon melegszik, nem lehetett hozzáérni rongy nélkül. A mágnesszelepek már csak ilyenek. Csak halkan jegyzem meg a Sera mágnesszelepem nem ilyen,még langyosnak is alig tudnám nevezni.... (8 órás használat végén... ) Én is csak halkan. Nekem is AquaMedic van jó pár éve... Igaz melegszik de messze nem forró.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. február 8., hétfő 19:05 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Mexx2 írta: Szaki írta: Már a használat kezdetekor észrevettem, hogy nagyon melegszik, nem lehetett hozzáérni rongy nélkül. A mágnesszelepek már csak ilyenek. Csak halkan jegyzem meg a Sera mágnesszelepem nem ilyen,még langyosnak is alig tudnám nevezni.... (8 órás használat végén... )
|
2016. február 8., hétfő 18:18 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szaki írta: Már a használat kezdetekor észrevettem, hogy nagyon melegszik, nem lehetett hozzáérni rongy nélkül. A mágnesszelepek már csak ilyenek.
_________________ K.Tamás
|
2016. február 8., hétfő 15:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Üdv a fórumon ! Ez csak akkor fordul elő ha a visszacsapó szelep nem szuperál és víz kerül bele . Sajnos fél év után nem tudok segíteni a legnagyobb igyekezem mellett sem . Még soha nem ment egy sem tönkre csak ha vizet kapott ....
2016. február 8., hétfő 14:06 |
|
|
Szaki
|
Sziasztok! Körülbelül fél éve vettem tőletek használtan egy Aqua Medic mágnesszelepet. 3 napi használat után pukkant és szikrázott egyet, valószínűleg teljesen szétolvadt. Már a használat kezdetekor észrevettem, hogy nagyon melegszik, nem lehetett hozzáérni rongy nélkül. Az lenne a kérdésem, hogy van e erre garancia a boltotokban? http://kepfeltoltes.hu/view/160208/1266 ... es.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/160208/1267 ... es.hu_.jpg
|
2016. február 8., hétfő 12:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tommyv írta: papó írta: Igen . Ez egy áramlás szabályozó. Az egész egy nagy tűszelep egy órával ami annyit mutat , hogy a palackban mennyi a nyomás. Talán tudunk segíteni . Palackkal együtt hozd be. Egy festo tűszelep 7-9 000 Ft Valami más megoldás hátha van , ami olcsóbb. Nem gond ha úgy viszem be, hogy a palack még kb 3/4 -ig tele van? Amúgy az is lehetséges hogy egy ismerősömtől tudok szerezni egy tűszelepet, de az csak fél megoldás lenne szerintem.. Attól félek, hiába a + tűszelep, a reduktor és a szelep közti csőben felgyülemlene a gáz, mivel a tűszelep csak kevesebbet engedne ki, és így nem lenne jó vége.. vagy hülyeség amit mondok ? Csak tötmör csatlakozás lenne a megoldás. A plusz tűszelep nem ér semmit. Jól gondolod. Hozd a cuccot megnézzük
2013. május 6., hétfő 22:00 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Igen . Ez egy áramlás szabályozó. Az egész egy nagy tűszelep egy órával ami annyit mutat , hogy a palackban mennyi a nyomás. Talán tudunk segíteni . Palackkal együtt hozd be. Egy festo tűszelep 7-9 000 Ft Valami más megoldás hátha van , ami olcsóbb. Nem gond ha úgy viszem be, hogy a palack még kb 3/4 -ig tele van? Amúgy az is lehetséges hogy egy ismerősömtől tudok szerezni egy tűszelepet, de az csak fél megoldás lenne szerintem.. Attól félek, hiába a + tűszelep, a reduktor és a szelep közti csőben felgyülemlene a gáz, mivel a tűszelep csak kevesebbet engedne ki, és így nem lenne jó vége.. vagy hülyeség amit mondok ?
2013. május 6., hétfő 21:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tommyv írta: papó írta: tommyv írta: Sziasztok! Az érdekelne, hogy nálatok lehet e kapni külön tűszelepet? Az up a148 -as reduktorom elég alkalmatlan önmagában a szabályos adagolásra, mert kicsit megnyitom és már ömlik a gáz.. így szükség lenne rá. Köszi! Az UP nyomáscsökkentőn van gyári tűszelep. Van külön tűszelep de nem olcsó. Hozd be a cuccot megnézzük. Azért forgalmazunk Ista cuccokat , mert ahhoz van minden alkatrész ha meghibásodna. Köszi, nagyon remélem, hogy nem én fogtam ki egy hibás darabot.. ha egy tized mm-el megnyitom már egyből millió bubi szökik ki a difin.. és így elég nehezen fog megmaradni a frissen ültetett hc beviszem, amint lesz egy kis időm.. úgy is mennem kell RO vízért, de nem hiszem, hogy tudtok vele valamit kezdeni, mivel elég kompaktnak tűnik az egész.. Annyi még, hogy SodaCO-s linde 435g-os palackal használom(spáros) esztergályossal gyártatott közdarabbal. itt egy kép: Igen . Ez egy áramlás szabályozó. Az egész egy nagy tűszelep egy órával ami annyit mutat , hogy a palackban mennyi a nyomás. Talán tudunk segíteni . Palackkal együtt hozd be. Egy festo tűszelep 7-9 000 Ft Valami más megoldás hátha van , ami olcsóbb.
2013. május 6., hétfő 21:30 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: tommyv írta: Sziasztok! Az érdekelne, hogy nálatok lehet e kapni külön tűszelepet? Az up a148 -as reduktorom elég alkalmatlan önmagában a szabályos adagolásra, mert kicsit megnyitom és már ömlik a gáz.. így szükség lenne rá. Köszi! Az UP nyomáscsökkentőn van gyári tűszelep. Van külön tűszelep de nem olcsó. Hozd be a cuccot megnézzük. Azért forgalmazunk Ista cuccokat , mert ahhoz van minden alkatrész ha meghibásodna. Köszi, nagyon remélem, hogy nem én fogtam ki egy hibás darabot.. ha egy tized mm-el megnyitom már egyből millió bubi szökik ki a difin.. és így elég nehezen fog megmaradni a frissen ültetett hc beviszem, amint lesz egy kis időm.. úgy is mennem kell RO vízért, de nem hiszem, hogy tudtok vele valamit kezdeni, mivel elég kompaktnak tűnik az egész.. Annyi még, hogy SodaCO-s linde 435g-os palackal használom(spáros) esztergályossal gyártatott közdarabbal. itt egy kép:
2013. május 6., hétfő 21:06 |
|
|