Szerző |
Üzenet |
zsotyi
|
És akkor az I-re itt fel is tehetnénk a pontot Papó AGA első helyezésével.Valami ilyesmire gondoltam.Nem a másik ellen,hanem a saját munkánkat,céljainkat helyezve központba,szép csendben megmutatni,hogy így is lehet.Gratulálok Gábor még egyszer!Remélem ez az eredmény,a kitartó munkád,példamutató szerénységed és a szakma szeretete még több embert fog inspirálni ezután is ebben a gyönyörű hobbiban.
_________________ ,
|
2014. november 16., vasárnap 16:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zsotyi írta: Új topicot kapott a mondanivalóm,de a lényeget nem értettétek meg.Meg kell mutatni mi mit tudunk,nem azon keseregni,hogy nincs odaát szólásszabadság.Én is onnan jövök,sőt máshonnan is,sőt vagyunk még egy páran....Aki felismeri a hibákat az untoleranciát,a cenzurát tovább áll.De mi értelme itt is ezen rágódni?Mutassuk meg,hogy tudunk jobbat.Ennyi, nem több amit mondani szerettem volna. Maximálisan egyetértek . Minden tapasztalatommal azon leszek , hogy jó és jobb akváriumot építsetek .
2013. december 22., vasárnap 22:29 |
|
|
zsotyi
|
Új topicot kapott a mondanivalóm,de a lényeget nem értettétek meg.Meg kell mutatni mi mit tudunk,nem azon keseregni,hogy nincs odaát szólásszabadság.Én is onnan jövök,sőt máshonnan is,sőt vagyunk még egy páran....Aki felismeri a hibákat az untoleranciát,a cenzurát tovább áll.De mi értelme itt is ezen rágódni?Mutassuk meg,hogy tudunk jobbat.Ennyi, nem több amit mondani szerettem volna.
_________________ ,
|
2013. december 22., vasárnap 22:23 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor ez a téma itt folytatódik akinek van hozzáfűzni valója.
_________________ K.Tamás
|
2013. december 22., vasárnap 21:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: Angol írta: " A privát üzenetek a fórum motor sajátsága miatt ugyanolyan bejegyzésnek minősülnek, ezért a jelentés link és a jelentés feldolgozással járó következmények hasonlóan működnek ebben az esetben is. " Ez az jelenti hogy bármikor beleolvasnak . Tehát ha valakit privátban lebutázod és az a modinak nem tetszik , akkor röpülsz. Köszönöm én az ilyen fórumot . Így van. Akkor az én bejegyzésemtől kezdve törlöm a hozzászólásokat mert ez már nem ide tartozik. Szerintem Zsotyi bejegyzésétől kezdve tedd egy új topicba. Mondjuk, tolerancia és kihívás címmel.
2013. december 22., vasárnap 21:02 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Angol írta: Mexx2 írta: Angol írta: A 25 . azt jelenti , hogy nincs privát üzenet. Van csak azt is figyelik. " A privát üzenetek a fórum motor sajátsága miatt ugyanolyan bejegyzésnek minősülnek, ezért a jelentés link és a jelentés feldolgozással járó következmények hasonlóan működnek ebben az esetben is. " Ez az jelenti hogy bármikor beleolvasnak . Tehát ha valakit privátban lebutázod és az a modinak nem tetszik , akkor röpülsz. Köszönöm én az ilyen fórumot . Így van. Akkor az én bejegyzésemtől kezdve törlöm a hozzászólásokat mert ez már nem ide tartozik.
|
2013. december 22., vasárnap 20:58 |
|
|
Angol
|
Mexx2 írta: Angol írta: A 25 . azt jelenti , hogy nincs privát üzenet. Van csak azt is figyelik. " A privát üzenetek a fórum motor sajátsága miatt ugyanolyan bejegyzésnek minősülnek, ezért a jelentés link és a jelentés feldolgozással járó következmények hasonlóan működnek ebben az esetben is. " Ez az jelenti hogy bármikor beleolvasnak . Tehát ha valakit privátban lebutázod és az a modinak nem tetszik , akkor röpülsz. Köszönöm én az ilyen fórumot .
|
2013. december 22., vasárnap 20:56 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Angol írta: A 25 . azt jelenti , hogy nincs privát üzenet. Van csak azt is figyelik.
|
2013. december 22., vasárnap 20:50 |
|
|
Angol
|
Mexx2 írta: Angol írta: Nagyon üdvözlendő amit írtál. Lenne azonban egy megjegyzésem. Az imázzsal nem is lenne baj ha nem úgy neveznék a fórumukat ahogyan nevezik és nem úgy neveznék a versenyüket ahogyan meghirdették. Mert az lehetne akár a fórum nevéhez módon működtetni , de egyenlőre csak a tulajdonosok érdekei szerint van moderálva és működtetve. Ha valóban az akvaristákért lenne a fórum akkor nem tiltanák a linkeket és akár a konkurens üzleteket sem . Nem beszélve arról hogy szakmailag sincs moderálva , hiszen ha valakinek esetleg eltérő véleménye van az nem egy esetben repült a fórumról. Azóta már frissítették a szabályzatot, méghozzá dec. 7-én. http://akvakertesz.hu/threads/f%C3%B3ru ... 1lyzat.26/Ajánlom figyelmedbe a 25. és 26.-dik pontot. Most már tényleg figyelni kell mit mond az ember. A 25 . azt jelenti , hogy nincs privát üzenet.
|
2013. december 22., vasárnap 20:47 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Angol írta: Nagyon üdvözlendő amit írtál. Lenne azonban egy megjegyzésem. Az imázzsal nem is lenne baj ha nem úgy neveznék a fórumukat ahogyan nevezik és nem úgy neveznék a versenyüket ahogyan meghirdették. Mert az lehetne akár a fórum nevéhez módon működtetni , de egyenlőre csak a tulajdonosok érdekei szerint van moderálva és működtetve. Ha valóban az akvaristákért lenne a fórum akkor nem tiltanák a linkeket és akár a konkurens üzleteket sem . Nem beszélve arról hogy szakmailag sincs moderálva , hiszen ha valakinek esetleg eltérő véleménye van az nem egy esetben repült a fórumról. Azóta már frissítették a szabályzatot, méghozzá dec. 7-én. http://akvakertesz.hu/threads/f%C3%B3ru ... 1lyzat.26/Ajánlom figyelmedbe a 25. és 26.-dik pontot. Most már tényleg figyelni kell mit mond az ember.
|
2013. december 22., vasárnap 20:05 |
|
|