Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: papó írta: papó írta: A Hydor termékek lényegesen olcsóbbak lettek . Valamelyik Hydor termék : -külső fűtő - belső szűrők - áramoltató motorok - külső szűrők rendszeresen akciósak lesznek . Érdemes rákukkantani . Továbbra is a legjobb külső szűrőnek tartom a jelenlegi választékból a Hydort . .... Ki lettek javítva az árak . Igen barátságosak ... Hát, ha most indulnék a hobbival, akkor könnyű dolgom lenne, nem agyalnék sokat, hogy milyen szűrőt vegyek! Ennyi pénzért vicc : http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... er-150?p=0
2015. március 25., szerda 22:14 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: papó írta: A Hydor termékek lényegesen olcsóbbak lettek . Valamelyik Hydor termék : -külső fűtő - belső szűrők - áramoltató motorok - külső szűrők rendszeresen akciósak lesznek . Érdemes rákukkantani . Továbbra is a legjobb külső szűrőnek tartom a jelenlegi választékból a Hydort . .... Ki lettek javítva az árak . Igen barátságosak ... Hát, ha most indulnék a hobbival, akkor könnyű dolgom lenne, nem agyalnék sokat, hogy milyen szűrőt vegyek!
2015. március 25., szerda 21:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: A Hydor termékek lényegesen olcsóbbak lettek . Valamelyik Hydor termék : -külső fűtő - belső szűrők - áramoltató motorok - külső szűrők rendszeresen akciósak lesznek . Érdemes rákukkantani . Továbbra is a legjobb külső szűrőnek tartom a jelenlegi választékból a Hydort . .... Ki lettek javítva az árak . Igen barátságosak ...
2015. március 25., szerda 19:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A Hydor termékek lényegesen olcsóbbak lettek . Valamelyik Hydor termék : -külső fűtő - belső szűrők - áramoltató motorok - külső szűrők rendszeresen akciósak lesznek . Érdemes rákukkantani . Továbbra is a legjobb külső szűrőnek tartom a jelenlegi választékból a Hydort . ....
2015. március 24., kedd 19:44 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
herbman írta: Hellac írta: Nálam most harmadik hete hogy megy egy 150-es modell, előző tapasztalataim nincsenek egyéb külső szűrőkkel új vagyok még, viszont mások tapasztalatai alapján egyéb márkájú szűrőkkel, én azt mondhatom hogy csodálatosan működik, teljesen hangtalan (mellette alszok), könnyen kezelhető, jók a tartozékai, a menetek, csatlakozások, tényleg jól ki van találva minden eleme, nem recseg ropog stabil az egész! Nálam egy 70 literes növényes akvát szűr kristály tisztára, a gyári kerámia gyűrűkkel + mátrix, majd lemérem még hogy pontosan mennyi a vízforgatási képessége a leírtakhoz képest ami 750l/h illetve a gyárban mért 600l/h adatokból mi és mennyi igaz. ár/érték arányban nagyon jó és meg vagyok elégedve vele ahogy elnézem a többi szűrő árát és a felmerülő problémákat olvasva... Most már csak az a kérdés mennyire lesz időtálló és akkor kiderül hogy tényleg méltó e a nevéhez hogy "professional" Nekem is nagyon bevállt . Majdnem menni kellett az akváriumnak a zaj miatt . Valóban olyan mint ha nem is menne a szobában semmi ketyere. Igaz én csak egy Tetrát cseréltem le a Hydorra. Milyen típusú Tetrát váltott fel?
_________________ K.Tamás
|
2013. július 5., péntek 18:53 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nálam egy 60O-as várja, hogy induljon a sűgéres akvárium Tapatalk 4 Bétával küldve GT-N7100-ről
2013. július 5., péntek 17:05 |
|
|
herbman
Csatlakozott: 2011. szeptember 8., csütörtök 11:06 Hozzászólások: 62
|
Hellac írta: Nálam most harmadik hete hogy megy egy 150-es modell, előző tapasztalataim nincsenek egyéb külső szűrőkkel új vagyok még, viszont mások tapasztalatai alapján egyéb márkájú szűrőkkel, én azt mondhatom hogy csodálatosan működik, teljesen hangtalan (mellette alszok), könnyen kezelhető, jók a tartozékai, a menetek, csatlakozások, tényleg jól ki van találva minden eleme, nem recseg ropog stabil az egész! Nálam egy 70 literes növényes akvát szűr kristály tisztára, a gyári kerámia gyűrűkkel + mátrix, majd lemérem még hogy pontosan mennyi a vízforgatási képessége a leírtakhoz képest ami 750l/h illetve a gyárban mért 600l/h adatokból mi és mennyi igaz. ár/érték arányban nagyon jó és meg vagyok elégedve vele ahogy elnézem a többi szűrő árát és a felmerülő problémákat olvasva... Most már csak az a kérdés mennyire lesz időtálló és akkor kiderül hogy tényleg méltó e a nevéhez hogy "professional" Nekem is nagyon bevállt . Majdnem menni kellett az akváriumnak a zaj miatt . Valóban olyan mint ha nem is menne a szobában semmi ketyere. Igaz én csak egy Tetrát cseréltem le a Hydorra.
|
2013. július 5., péntek 13:01 |
|
|
Hellac
Csatlakozott: 2013. május 28., kedd 11:12 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: Ófehértó (Nyíregyháza és Nyírtelek)
|
Nálam most harmadik hete hogy megy egy 150-es modell, előző tapasztalataim nincsenek egyéb külső szűrőkkel új vagyok még, viszont mások tapasztalatai alapján egyéb márkájú szűrőkkel, én azt mondhatom hogy csodálatosan működik, teljesen hangtalan (mellette alszok), könnyen kezelhető, jók a tartozékai, a menetek, csatlakozások, tényleg jól ki van találva minden eleme, nem recseg ropog stabil az egész! Nálam egy 70 literes növényes akvát szűr kristály tisztára, a gyári kerámia gyűrűkkel + mátrix, majd lemérem még hogy pontosan mennyi a vízforgatási képessége a leírtakhoz képest ami 750l/h illetve a gyárban mért 600l/h adatokból mi és mennyi igaz. ár/érték arányban nagyon jó és meg vagyok elégedve vele ahogy elnézem a többi szűrő árát és a felmerülő problémákat olvasva... Most már csak az a kérdés mennyire lesz időtálló és akkor kiderül hogy tényleg méltó e a nevéhez hogy "professional"
|
2013. július 5., péntek 12:51 |
|
|
fisherx
|
Nagyon tutinak tűnik.( és az is lehet) Papó ezt ajánlotta, lehet nem véletlen:)
|
2013. április 25., csütörtök 19:57 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Köteles írta: Papó ! Nagyon jó a szűrő ! Fel sem tűnt mekkora a tartálya, csak itthon beüzemelés előtt . Úgy elnyelte az 5 liter matrixot mint a kacsa a nokedlit. Hogy ketyeg az új szűrő ? Nagyon tetszik ez a hydor ,kiváncsi lennék a véleményedre hogy minőségileg fogásra-zajra milyen! Nem recsegős-e az anyagfelhasználás stb. Köszi.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2013. április 11., csütörtök 9:55 |
|
|