Szerző |
Üzenet |
Icepeak
|
És mi a vélemény róla ?
2014. július 30., szerda 18:01 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó írta: T.Tamás30 írta: Szimpatizáltam mindig ezekkel az ATi lámpákkal,de az árcédula távol tartott tőle eddig,de azt hiszem ezután is marad ez a szolid távolságtartás.... Hacsak el nem kezdek lottózni,és még meg is nyerném Legyen egy ilyen alternatíva is Tomi. Nem is leszólásból írtam,hogy miért került fel.Én csak örülök,ha bővül a paletta,mert szeretek bogarászni a cuccok között A lámpa pedig csak egy nagyon távoli jövőkép egy messzi-messzi galaxisban... SlyChocolate írta: T.Tamás30 írta: Szimpatizáltam mindig ezekkel az ATi lámpákkal,de az árcédula távol tartott tőle eddig,de azt hiszem ezután is marad ez a szolid távolságtartás.... Hacsak el nem kezdek lottózni,és még meg is nyerném Vagy lesz még egy ok amiért hajtod magad nap mint nap... Csak azért se
|
2014. július 29., kedd 20:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: T.Tamás30 írta: Szimpatizáltam mindig ezekkel az ATi lámpákkal,de az árcédula távol tartott tőle eddig,de azt hiszem ezután is marad ez a szolid távolságtartás.... Hacsak el nem kezdek lottózni,és még meg is nyerném Vagy lesz még egy ok amiért hajtod magad nap mint nap... A Tengeri fénycsövei már bizonyítottak nálunk. De tudod jól , hogy növényesben HQI párti vagyok.
2014. július 29., kedd 20:41 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: Szimpatizáltam mindig ezekkel az ATi lámpákkal,de az árcédula távol tartott tőle eddig,de azt hiszem ezután is marad ez a szolid távolságtartás.... Hacsak el nem kezdek lottózni,és még meg is nyerném Vagy lesz még egy ok amiért hajtod magad nap mint nap...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. július 29., kedd 20:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
T.Tamás30 írta: Szimpatizáltam mindig ezekkel az ATi lámpákkal,de az árcédula távol tartott tőle eddig,de azt hiszem ezután is marad ez a szolid távolságtartás.... Hacsak el nem kezdek lottózni,és még meg is nyerném Legyen egy ilyen alternatíva is Tomi.
2014. július 29., kedd 20:30 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Szimpatizáltam mindig ezekkel az ATi lámpákkal,de az árcédula távol tartott tőle eddig,de azt hiszem ezután is marad ez a szolid távolságtartás.... Hacsak el nem kezdek lottózni,és még meg is nyerném
|
2014. július 29., kedd 20:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Megvásárolhatóak mától kezdve az ATI termékei . Fokozatosan feltöltögetjük a termékeket az áruházba . Addig is ha vásárolni szeretnétek , ne habozzatok , állunk a rendelkezésetekre PLD : ATI Sunpower 4×24W Az ATI Németországban gyártott Sunpower lámpái 2001 óta a legmagasabb minőséget képviselik T5-ös világítástechnikában. Akril üvegből készült a hatékony alsó cseppvédelem és páravédelem. TÜV által minősített acélkötél felfüggesztéssel rendelkezik. A lámpa tetején elhelyezett ventillátor gondoskodik a fénycsővek hűtéséről. Mérete: 61 x 20 x 9 cm. /Ho.× Szé.× Ma./ 86.100 Ft
2014. július 29., kedd 19:58 |
|
|