Szerző |
Üzenet |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Én nem biztos hogy belenyomnám azt a régi gázt az akváriumba. Arról nem is beszélve hogy valami szemét belemegy a palackból és megakad a reduktor is. Bár a reduktorszárban kell lenni szűrőnek.
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. május 20., kedd 17:00 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
lakly írta: Felénk már ezt a típust hivatalosan nem töltik újra, és nem is nyomás próbázzák. Szerintem Én sem tudnám megoldani a cserét/töltést, de legalább ami benne van azt eltudom használni.
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. május 20., kedd 16:23 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
Multis írta: Megmértem egy üres palackot és az 7,5 kg. Ezek szerint ez nem üres ha csak a súlyból indulok ki.Megkocogtattam az üreset az kong a mostani viszont nem.Tudom hogy jobb lenne a tekerős változat, de ha ez így használható ha reduktort rakok rá akkor is jó mert nem került semmibe a palack. Pár kép a tisztogatás után...
Felénk már ezt a típust hivatalosan nem töltik újra, és nem is nyomás próbázzák.
|
2014. május 20., kedd 13:43 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
|
2014. május 20., kedd 10:23 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: Megmértem a súlyát és 11 kg így gondolom megvan benne a CO2. Én nem vagyok benne biztos, üresen is vagy 10kg mivel öntött vas az egész, de ne legyen igazam. A tekerős változat lenne a legjobb.
_________________ K.Tamás
|
2014. május 20., kedd 8:30 |
|
|
Multis
|
papó írta: Nem úgy néz ki mint ami el van rozsdásodva. Szerintem használható. Inkább csak poros.De másnem tartaléknak jó lesz.Szépen letisztítgatom és ha majd indul az új aksi akkor ahhoz legalább már ez is meglesz.
|
2014. május 19., hétfő 21:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: Üdv Adott egy 2 kg-os tűzoltó CO2 palack ( a mellékelt képeken látható palackról lenne szó ) .Ha leveszem róla a "csövet" és a helyére egy reduktort rakok, majd a pisztolyt benyomva rögzítem akkor használhatom akváriumhoz?Nem tudom mennyi ideje állhat mert a szomszédnál bukkantam rá véletlenül a műhelyben és azt mondta hozzam el mert Ő nem használja úgysem.Megmértem a súlyát és 11 kg így gondolom megvan benne a CO2.Az összes plomba sértetlen... Nem úgy néz ki mint ami el van rozsdásodva. Szerintem használható.
2014. május 19., hétfő 21:18 |
|
|
Multis
|
Üdv Adott egy 2 kg-os tűzoltó CO2 palack ( a mellékelt képeken látható palackról lenne szó ) .Ha leveszem róla a "csövet" és a helyére egy reduktort rakok, majd a pisztolyt benyomva rögzítem akkor használhatom akváriumhoz?Nem tudom mennyi ideje állhat mert a szomszédnál bukkantam rá véletlenül a műhelyben és azt mondta hozzam el mert Ő nem használja úgysem.Megmértem a súlyát és 11 kg így gondolom megvan benne a CO2.Az összes plomba sértetlen...
|
2014. május 19., hétfő 21:00 |
|
|