Szerző |
Üzenet |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Én Li.l-set használok. Korábban forgalmaztak egy sötétszürke szerkezetet zöld gombokkal. Utoljára kettőt vettem ebből: Eddig tökéletesen működnek.
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. február 24., hétfő 16:31 |
|
|
Gegob
|
Sziasztok! Lehet, rossz helyre írom, de ti milyen időkapcsolót ajánlanátok világítás kapcsolgatására. Nekem nem fontos, hogy digitális legyen, csak megbízható, sokáig működő, és ne gyulladjon ki. Ahogy olvasom elég nagy a szórás ezen a területen, és sok a rossz gyártmány, ezért kérdezem. Köszi előre is a segítséget.
|
2014. február 24., hétfő 9:23 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boszeb írta: Zsír új, de remélem nem zsíros Még kicsi papírdobozban van. Áttolsz rajta pár liter meleg vizet oszt cső.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 2., szombat 20:24 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Zsír új, de remélem nem zsíros Még kicsi papírdobozban van.
|
2013. március 2., szombat 19:56 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A táp pumpa új vagy használt?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 2., szombat 18:09 |
|
|
boszeb
|
A kapcsoló óra létezik német aukciós oldalon láttam. A másodperc-ml-tápoldat koncentrációja-akvárium össze kell hangolni!
|
2013. március 2., szombat 18:04 |
|
|
SlyChocolate
|
Hát...nem tudom... Bár még nem volt szerencsém olyan digi kapcsolóórához ami tud mp-s kapcsolást is. De. Ha ezt így leírtad tuti van olyan. Kb mennyi (ml) akarsz egy kapcsolásra betolni az akvába? Mikor teszteled, vagy már kész is?
|
2013. március 2., szombat 17:55 |
|
|
boszeb
|
Szia Sly! Én egy ilyen egyszerű kivitelezésre gondoltam. Beállítom hány másodpercre kapcsoljon be az időkapcsoló. Megmérem hány ml és kész.
|
2013. március 2., szombat 16:19 |
|
|
SlyChocolate
|
Ha én akarnék hasonlót csinálni mindenképp olyan időrelét választanék. Ami ha kap hálózati feszültséget beállított ideig zár egy bármilyen áramkört. Az-az független érintkezői vannak, a hálózati fesztől. Majd ezt követően nyitja az érintkezőit és nyitva is marad. Függetlenül attól, hogy meddig van jelen az ütemadó feszültség. Hisz a mechanikus időkapcsolók jobb esetben negyedórás kapcsolást tudnak. Addig viszont fesz alatt van a relénk, tehát jelen van a jel ami a kapcsolást indította. Mindenesetre van választék bőven itt kitudod választani a megfelelő típust. http://gfinder.findernet.com//assets/Series/326/S80HU.pdf
|
2013. március 2., szombat 9:44 |
|
|
boszeb
|
Ja hogy erre gondolsz! Nem tudom lehet. Ki kellene próbálni.
|
2013. február 28., csütörtök 21:44 |
|
|