Szerző |
Üzenet |
titusz
|
Köszönöm! pár napja már ázik, de nem szivárog. Ma jobban körbenéztem és van benne anyag, de azért nyugodtabb vagyok! Köszi még egyszer!
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. június 25., szombat 20:23 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Még talán annyit ha nincs a ragasztásban sok bubi akkor az rendben lehet... Az-az nem zárványos, tökéletes, amúgy ez a módszer ahogy a Mester is írta nem régóta van, ezért lepődtél meg rajta.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. június 25., szombat 19:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Sziasztok! felbukkant az életemben a nagy ő... Na jó csak egy 96l akva, egyik kollegámnál foglalta a helyet a pincében. Fogalmunk sincs hány éves lehet de már jó pár éves lehet. Megy a tesztüzem eddig nem ereszt, szerintetek fbs-el kenjem körbe a biztonság kedvéért vagy felesleges? (az alsó lap köré vannak az oldalüvegek ragasztva, mennyire stabil ez vajon?) előre is köszi a segitséget!
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Ha az alsó lap köré vannak ragasztva az üvegek akkor nem lehet nagyon "öreg " az akvárium . Felesleges átfugáznod az akváriumot , hiszen a ragasztó csak a két üveg között ragaszt . Töltsd fel , ha két napig nem enged akkor ok .
2016. június 25., szombat 8:33 |
|
|
titusz
|
Sziasztok! felbukkant az életemben a nagy ő... Na jó csak egy 96l akva, egyik kollegámnál foglalta a helyet a pincében. Fogalmunk sincs hány éves lehet de már jó pár éves lehet. Megy a tesztüzem eddig nem ereszt, szerintetek fbs-el kenjem körbe a biztonság kedvéért vagy felesleges? (az alsó lap köré vannak az oldalüvegek ragasztva, mennyire stabil ez vajon?) előre is köszi a segitséget!
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. június 24., péntek 21:37 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Majd megkérdem apósom... Bár a fólia sátorban nincs alga... Olyan egyszerűen hangzik ez az aki indítás...mégis olyan sokan elbaltázák... Csak az írtam le én hogyan csinálom . Más pedig másképpen .. Gondolom Papó azért te jól csinálod.. ....mert hát ki ha nem Te.... Tudja fene ... Mindenesetre igyekszem a szerénység mintaszobra...
|
2016. június 10., péntek 16:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Majd megkérdem apósom... Bár a fólia sátorban nincs alga... Olyan egyszerűen hangzik ez az aki indítás...mégis olyan sokan elbaltázák... Csak az írtam le én hogyan csinálom . Más pedig másképpen .. Gondolom Papó azért te jól csinálod.. ....mert hát ki ha nem Te.... Tudja fene ... Mindenesetre igyekszem
2016. június 10., péntek 9:17 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: JANNUS333 írta: Majd megkérdem apósom... Bár a fólia sátorban nincs alga... Olyan egyszerűen hangzik ez az aki indítás...mégis olyan sokan elbaltázák... Csak az írtam le én hogyan csinálom . Más pedig másképpen .. Gondolom Papó azért te jól csinálod.. ....mert hát ki ha nem Te....
|
2016. június 10., péntek 8:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: Majd megkérdem apósom... Bár a fólia sátorban nincs alga... Olyan egyszerűen hangzik ez az aki indítás...mégis olyan sokan elbaltázák... Csak az írtam le én hogyan csinálom . Más pedig másképpen ..
2016. június 9., csütörtök 22:09 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Majd megkérdem apósom... Bár a fólia sátorban nincs alga... Olyan egyszerűen hangzik ez az aki indítás...mégis olyan sokan elbaltázák...
|
2016. június 9., csütörtök 21:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Viccet félref téve...Papó te teljes gázon indítod az akvákat? Értem itt hogy max fény 8 órában...planter+macro co minden megy??? Tudom hogy minden aki más..de pl egy erős növényesítéssel indított hollandnál... Igen a többit is teljes gázzal indítottam . A trópusokon amúgy sem jellemző , hogy 4-vagy 6 óra időtartamig van világos .... Értem....azt hittem hogy a pilácsal érdemes sporólni...míg gyökérre gyúrnak a növények... Ha nincs energia , honnan lenne gyökér ? Úgy tudom a kertészeti növények esetében is csak a tőosztás esetében ajánlatos a mérsékeltebb megvilágítás . De lehet tévedek .
2016. június 9., csütörtök 21:35 |
|
|