Szerző |
Üzenet |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Tomi kell egy sera csap? Van nekem vagy 10db itthon. Ha gondolod tudok adni örökben neked egyet. Hát, azt megköszönném írok p.ü. -t
2014. január 25., szombat 18:39 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tomi kell egy sera csap? Van nekem vagy 10db itthon. Ha gondolod tudok adni örökben neked egyet.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 25., szombat 18:34 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Megvágta a csövet , nem elszorította. Így nem megy tönkre a pumpa , de evidens hogy a megoldás egy kis elosztó csappal.
De-de épp ettől fog tönkre menni. Ilyenkor annyira megnyúlik a gumi harang, hogy idővel el fog szakadni. Nincs fojtás Főnök! Neki egy ilyen kellene a kép jobb alsó sarkában (de ezt Te nagyon jól ismered).
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 25., szombat 18:33 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: A kutya az bónusz.. Ilyet én is néztem Menni is akartam ma a boltba, de amilyen idő van, inkább aludtam egész nap
2014. január 25., szombat 17:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Piros? Akkor tuti nem egy fajta. Olló helyett én inkább ruha csipesszel folytanék. Tudnilik folytás nélkül hamar tönkre fog menni a pumpa membránja. Megvágta a csövet , nem elszorította. Így nem megy tönkre a pumpa , de evidens hogy a megoldás egy kis elosztó csappal. A kutya az bónusz..
2014. január 25., szombat 17:29 |
|
|
SlyChocolate
|
Piros? Akkor tuti nem egy fajta. Olló helyett én inkább ruha csipesszel folytanék. Tudnilik folytás nélkül hamar tönkre fog menni a pumpa membránja.
|
2014. január 25., szombat 13:54 |
|
|
tommyv
|
SlyChocolate írta: tommyv írta: Nálatok nincs olyan gond, hogy mikor megy a levegőztetés pezseg a vízfelszín a porlasztókőnél, és az órák alatt egész sok vizet csap ki ? Gabi bánál lehet kapni kb 100-2-3 száz afene tudja de kb ennyi az ára a kőnek. Na az tuti szépen porlaszt. Ha kell dobok róla egy fotót. Onnan van a porlasztókövem, ilyen piros Teljesítményt állítani nem lehet a pumpán, de most úgy csináltam, hogy egy ollóval megvágtam a csövet, és így csökkent a nyomás.
2014. január 25., szombat 13:03 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
SlyChocolate írta: tommyv írta: Nálatok nincs olyan gond, hogy mikor megy a levegőztetés pezseg a vízfelszín a porlasztókőnél, és az órák alatt egész sok vizet csap ki ? Gabi bánál lehet kapni kb 100-2-3 száz afene tudja de kb ennyi az ára a kőnek. Na az tuti szépen porlaszt. Ha kell dobok róla egy fotót. jöhet
|
2014. január 25., szombat 12:57 |
|
|
SlyChocolate
|
tommyv írta: Nálatok nincs olyan gond, hogy mikor megy a levegőztetés pezseg a vízfelszín a porlasztókőnél, és az órák alatt egész sok vizet csap ki ? Gabi bánál lehet kapni kb 100-2-3 száz afene tudja de kb ennyi az ára a kőnek. Na az tuti szépen porlaszt. Ha kell dobok róla egy fotót.
|
2014. január 25., szombat 12:53 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Pemete írta: tommyv írta: Nálatok nincs olyan gond, hogy mikor megy a levegőztetés pezseg a vízfelszín a porlasztókőnél, és az órák alatt egész sok vizet csap ki ? Vedd vissza a teljesítményét a levegőztetőnek , vagy engedd el a szabadba a felesleget. Egészen finoman érdemes porlasztani. Vagy tenni kell rá egy nagyobb porlasztó követ, és jobban eloszlik.
_________________ K.Tamás
|
2014. január 25., szombat 10:35 |
|
|