Szerző |
Üzenet |
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Köszönöm!
Üdv herQman
|
2016. január 3., vasárnap 23:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
herQmanOne írta: Ha tf makro mellé adagoljuk nem okoz kalium többletet? Mindkettő tartalmaz kaliumot. Ez gond lehet?
Üdv herQman Az egyik elem a kálium amelyet csak nagyon -nagyon nagy mértékben lehet túladagolni . Kálium toxicitás gyakorlatilag nem fordul elő még a vetemények esetében sem .
2016. január 3., vasárnap 22:59 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Ha tf makro mellé adagoljuk nem okoz kalium többletet? Mindkettő tartalmaz kaliumot. Ez gond lehet?
Üdv herQman
|
2016. január 3., vasárnap 22:12 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Krisztian511 írta: Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy nagy nyomású co2 mellé mehet a l carbó? Ha algát irtasz vele akkor mehet.
_________________ K.Tamás
|
2015. december 29., kedd 19:52 |
|
|
Krisztian511
Csatlakozott: 2015. június 14., vasárnap 19:56 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy nagy nyomású co2 mellé mehet a l carbó?
|
2015. december 29., kedd 19:27 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: JANNUS333 írta: Az utóbbi időben méltánytalanul elfelejtettem ezt a Super terméket használni.... Pilács indítás után 2 órával szépen sőt dúrván pezsgett az aki....örültem mint majom a f...nak, viszont közelebbről megvizsgálva már szomorúbb volt a helyzett! A bubik nagy részét az algák produkálták....így jött nálam képve a carbó! Pár napja adagolom, a bubizás visszább esett, élvezhető formába mert az algák kiszáltak a versenyből. Tapasztalatom szerint sokkal erősebb mint a hasonló termékek . Tele lehet jó magyar virtussal is a jobb - vagy több - hatóanyag mellett . Volt egy pár pici ecsetem meg kék agancsom..mára már szép piros már ami maradt belőle..jó anyag..
|
2015. december 15., kedd 0:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
JANNUS333 írta: Az utóbbi időben méltánytalanul elfelejtettem ezt a Super terméket használni.... Pilács indítás után 2 órával szépen sőt dúrván pezsgett az aki....örültem mint majom a f...nak, viszont közelebbről megvizsgálva már szomorúbb volt a helyzett! A bubik nagy részét az algák produkálták....így jött nálam képve a carbó! Pár napja adagolom, a bubizás visszább esett, élvezhető formába mert az algák kiszáltak a versenyből. Tapasztalatom szerint sokkal erősebb mint a hasonló termékek . Tele lehet jó magyar virtussal is a jobb - vagy több - hatóanyag mellett .
2015. december 15., kedd 0:04 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Az utóbbi időben méltánytalanul elfelejtettem ezt a Super terméket használni.... Pilács indítás után 2 órával szépen sőt dúrván pezsgett az aki....örültem mint majom a f...nak, viszont közelebbről megvizsgálva már szomorúbb volt a helyzett! A bubik nagy részét az algák produkálták....így jött nálam képve a carbó! Pár napja adagolom, a bubizás visszább esett, élvezhető formába mert az algák kiszáltak a versenyből.
|
2015. december 9., szerda 11:23 |
|
|
friz74
|
Úgy értettem, hogy hátha visszaszorítaná az algásodást. Papó tanácsára emeltem a lilly-n, most várok.
|
2015. augusztus 17., hétfő 6:39 |
|
|
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
friz74 írta: Ecset algára direktbe nyomva ki fogom próbálni. Érdemes adagolni megelőzés céljából is? Nem gond, ha megy a co2? Megelőzés? Hova adagolod? Szinte minden felület ecsetalgásodhat. A vízben mint tápoldatot használhatod preventív céllal, de ez inkább mellékhatás, mintegy bónusz. Az adagolás elsődleges célja a szénbevitel. CO2 mehet mellette, az adagolás betartásával nem tudod ilyen módon túladagolni.
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dexkill 2015. december 9., szerda 19:51-kor.
|
2015. augusztus 17., hétfő 6:32 |
|
|