Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: Molnár Béla írta: Elsősorban ezt a növényt meg a többit is nem ilyen nagy csomókba szoktük ültettni hogy tudjon terjeszkedni úgyhogy ne hogy azt hid hogy a növény a hibás ezért Kezdő vagyok még ezen a téren.Ha lesz következő ültetés akkor biztos másként fogom csinálni.Próbáljak meg felvenni pár tövet és jobban szétszedve visszaültetni vagy már ilyenkor nem érdemes bolygatni? Most már ne bolygasd . Ha beindul majd széjjelebb tudod szedni. Türelem
2014. január 28., kedd 13:51 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Molnár Béla írta: Elsősorban ezt a növényt meg a többit is nem ilyen nagy csomókba szoktük ültettni hogy tudjon terjeszkedni úgyhogy ne hogy azt hid hogy a növény a hibás ezért Kezdő vagyok még ezen a téren.Ha lesz következő ültetés akkor biztos másként fogom csinálni.Próbáljak meg felvenni pár tövet és jobban szétszedve visszaültetni vagy már ilyenkor nem érdemes bolygatni?
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. január 28., kedd 12:11 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Elsősorban ezt a növényt meg a többit is nem ilyen nagy csomókba szoktük ültettni hogy tudjon terjeszkedni úgyhogy ne hogy azt hid hogy a növény a hibás ezért
|
2014. január 28., kedd 10:52 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
asera írta: Nem hiszem hogy hasznára válnak a fórumnak a z ilyen arrogáns beszólások,aztán meg csodálkozás van,miért megy másik fórumra Ráadásul pont onnan jött.... Miről maradtam le...Miért is kellett elnézést kérni-e Wágner úrnak?Talán valami rosszat "mondtam"?
|
2014. január 28., kedd 9:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: Üdv "Tropica Micranthemum 'Monte Carlo' " van most készleten?Mert az igazat megvallva csalódtam egy picit a "Marseila hirsuta"-ban.Eddig nem sok mindenre vitte bár hozzá kell tenni hogy 2 hetes lesz az aksi."Monte Carlo" jobban teljesítene?
g[/img] A Monte C más jellegü növény , de több fény kellene neki. A Marsiella lassabban terjeszkedik de beéri ezzel a fénnyel. Kell legalább 3-4 hét hogy látványos legyen a terjeszkedése.
2014. január 28., kedd 9:15 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nem hiszem hogy hasznára válnak a fórumnak a z ilyen arrogáns beszólások,aztán meg csodálkozás van,miért megy másik fórumra Ráadásul pont onnan jött....
|
2014. január 28., kedd 8:54 |
|
|
wágner úr
|
Multis írta: Üdv "Tropica Micranthemum 'Monte Carlo' " van most készleten?Mert az igazat megvallva csalódtam egy picit a "Marseila hirsuta"-ban.Eddig nem sok mindenre vitte bár hozzá kell tenni hogy 2 hetes lesz az aksi."Monte Carlo" jobban teljesítene? 1 hét után így néz ki, bár mintha hozna némi új hajtást: Szépen váltja a leveleit a növényed . . Ez a türelmes emberek hobbija . Elnézést az előbbiért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wágner úr 2014. január 28., kedd 9:01-kor.
|
2014. január 28., kedd 8:47 |
|
|
Multis
|
Üdv "Tropica Micranthemum 'Monte Carlo' " van most készleten?Mert az igazat megvallva csalódtam egy picit a "Marseila hirsuta"-ban.Eddig nem sok mindenre vitte bár hozzá kell tenni hogy 2 hetes lesz az aksi."Monte Carlo" jobban teljesítene? 1 hét után így néz ki, bár mintha hozna némi új hajtást:
|
2014. január 28., kedd 8:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
vaszabi írta: papó írta: Molnár Béla írta: papó vannektek ezekből növényekből bucephalandra Ha rendelsz akkor semmi akadálya Az árakról esetleg lehetne tudni valamit, azt gondolom hogy nem olcsó kategória.Akár P.Ü.-ben is. Ha jön az új stocklista mondok árat.
2013. január 9., szerda 21:24 |
|
|
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
papó írta: Molnár Béla írta: papó vannektek ezekből növényekből bucephalandra Ha rendelsz akkor semmi akadálya Az árakról esetleg lehetne tudni valamit, azt gondolom hogy nem olcsó kategória.Akár P.Ü.-ben is.
|
2013. január 9., szerda 21:20 |
|
|