|
|
|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 19:48
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molnár Béla írta: SlyChocolate írta: Molnár Béla írta: te sly szerintem ennek nincs mini fajtája bocsi Passzolom. Viszont nálam a levelek hossza olyan 2-2.5cm. Mennyi a normális levél hossz? nálam 4-5cm is van Amikor elhoztam Gabi bá mondta, hogy ez kisebb lesz mint az ismert növény.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. április 13., szombat 19:32 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
SlyChocolate írta: Molnár Béla írta: te sly szerintem ennek nincs mini fajtája bocsi Passzolom. Viszont nálam a levelek hossza olyan 2-2.5cm. Mennyi a normális levél hossz? nálam 4-5cm is van
|
2013. április 13., szombat 19:23 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molnár Béla írta: te sly szerintem ennek nincs mini fajtája bocsi Passzolom. Viszont nálam a levelek hossza olyan 2-2.5cm. Mennyi a normális levél hossz?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. április 13., szombat 19:22 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
te sly szerintem ennek nincs mini fajtája bocsi
|
2013. április 13., szombat 19:05 |
|
|
SlyChocolate
|
Csak, hogy szélesítsük a növény palettát. Már pár hónapja tartom a "mini" fajtáját. Szerintem nem egy túl nehéz növény, viszont minden növényfej álma. Nem növi ki az akvát pár hét alatt, léggyökere is alig-alig van. Így szép kis bokor lehet belőle. Pár saját kép róla: A google képek: https://www.google.hu/search?q=ludwigia+arcuata&lr=lang_hu&safe=off&tbs=lr:lang_1hu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=5oFpUeaPD8LXtQahqYGIBg&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1400&bih=882#imgrc=_
|
2013. április 13., szombat 17:20 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|