Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
T.Tamás30 írta: Az egyik kis pufim (az este már felraktam,de gondoltam,felteszem nagyobb méretben is) Olyan , mint egy megszeppent cápa
2013. március 26., kedd 9:02 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Az egyik kis pufim (az este már felraktam,de gondoltam,felteszem nagyobb méretben is)
|
2013. március 26., kedd 8:41 |
|
|
csabi1987
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 15:47 Hozzászólások: 116
|
T.Tamás30 írta: Nem túl régóta tartok ilyen halat (meg úgy összesen sem) szám szerint 6db-ot.Néha nekem is csak ott vannak az üvegen a fűtőtest közelében( hozzáteszem nem működik),ott mozog nálam szerintem leginkább a víz,illetve csinálják ezt a dolgot is amit mondasz.Újabban 2db már azt is csinálja,hogy elbújik a nagyobbik dragon kő hátuljához,és ki sem jön onnan abszolúte,még este sem.Szóval nálam is furán viselkednek.Hozzáteszem,hogy amikor idekerültek nem így viselkedtek. Most vettem 3db-ot egy másik kereskedésből ezeket beraktam a vízbe egyből betámadták az algát, őrületes tempóba zabálják, legnagyobb örömömre. Az az egy továbbra is csak gubbaszt egy helyben.
|
2011. december 29., csütörtök 17:05 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Nem túl régóta tartok ilyen halat (meg úgy összesen sem) szám szerint 6db-ot.Néha nekem is csak ott vannak az üvegen a fűtőtest közelében( hozzáteszem nem működik),ott mozog nálam szerintem leginkább a víz,illetve csinálják ezt a dolgot is amit mondasz.Újabban 2db már azt is csinálja,hogy elbújik a nagyobbik dragon kő hátuljához,és ki sem jön onnan abszolúte,még este sem.Szóval nálam is furán viselkednek.Hozzáteszem,hogy amikor idekerültek nem így viselkedtek.
|
2011. december 29., csütörtök 11:16 |
|
|
csabi1987
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 15:47 Hozzászólások: 116
|
Hali! Remélem jó helyre írok! Bár szerintem a két hal ugyan az, javítsatok ki ha tévedek. Tegnap vettem 1db Otocinclus affinis, sajna csak 1db volt a kereskedésbe, így elhoztam azt, de 2 hét múlva ha minden igaz jön még és veszek mellé 3db-ot. Na szóval! Tegnap beraktam az akvába a halat és csak gubbaszt egész nap, néha vannak ilyen-olyan kitörései és úszkál mint a bolond. Az első pár napban ez normális? Vagy valami ziccer van?
|
2011. december 29., csütörtök 11:05 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nálam 6 db van, többnyire együtt mozognak. Én azt mondom hogy ha tervezel ilyen szép halacskát akkor legalább 4-5 db legyen. Minél többen vannak annál jobban érzik magukat.
_________________ Pé.Zoli
|
2011. november 14., hétfő 21:10 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Á jut eszembe ezek a harcsuszok mennyire csapat halacsok? Mert a Cory-k pl nagyon azok, szóval ebből a fajtából is 4-5 egyedet kellene/illene együtt tartani?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. november 14., hétfő 21:05 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Szerintem biztos! Élesztőst nehéz állandó értéken tartani. Szóval ha jól értelek ma már a nagynyomású mellett nyugodtan újra benevezhetnék rájuk? Bár más fajta de szintén növényevők/algázók. Az lehet, hogy a sziámi algaevők is e-miatt pusztultak el anno?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. november 14., hétfő 21:01 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem biztos! Élesztőst nehéz állandó értéken tartani.
_________________ Pé.Zoli
|
2011. november 14., hétfő 18:46 |
|
|
SlyChocolate
|
HUGO írta: Érdekes hogy nem tudtad életben tartani! Semmi különleges nincs velük! Azt vettem észre hogy Co2 ingadozásra érzékennyebb mint más halacska! Hát Én külön nem adok nekik semmit, algát mindig talál Lehet anno az élesztős CO2-ő miatt nem maradtak életben?
|
2011. november 14., hétfő 16:59 |
|
|