Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: edit86 írta: Ne parázz belejössz majd pik-pak !!!! Szerencsére nem vagyok a hirtelen parázó típus, inkább csak tudást halmozok fel Meg úgy gondoltam, jól jöhet egy hely ahol sügéres tudást lehet megosztani (még ha nem is túl sok a sügéres akvárium ) A sügérek vérmérséklete roppant fajfüggő.
2013. augusztus 19., hétfő 20:21 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
edit86 írta: Ne parázz belejössz majd pik-pak !!!! Szerencsére nem vagyok a hirtelen parázó típus, inkább csak tudást halmozok fel Meg úgy gondoltam, jól jöhet egy hely ahol sügéres tudást lehet megosztani (még ha nem is túl sok a sügéres akvárium )
2013. augusztus 19., hétfő 20:16 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Ne parázz belejössz majd pik-pak !!!!
2013. augusztus 19., hétfő 20:15 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: A Yellow nem agresszív . Több hím is el fog férni az akváriumodban., Mivel elég sokan lesznek nem fognak territóriumot sem kialakítani. Persze a yellow pont kivételt képez az agresszió terén, én mint nagy általánosságban gondolkoztam. A demasoni pont beleesik az agresszívebb fajok listájába, de ott akkor az ikrafoktok támpontot jelenthetnek. De ugye még jön majd a mingano aminél szinten kék mind a hím mind a nőstény.
2013. augusztus 19., hétfő 20:14 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
demasoni - ikrafoltok Yellow - feketés úszók és talán erőteljesebb sárga színű a hím
2013. augusztus 19., hétfő 20:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: edit86 írta: Számít az ikrafoltok száma , minél több van annál biztosabb hogy hím az egyed , az úszók feketések a yellow hímeknél , de én az ivarnyílást szoktam megnézni az a tuti . ha a 2 pont egyforma akkor hím ha az egyik jóval nagyobb akkor nőstény . Ja és a nősténynek ha ivásra kész kilóg vagyis látszik a "tojócsövének" a vége. Értem, de akkor ezek szerint mindenképp meg kell vizsgálni a két pontot. Mert én azt akartam elkerülni, hogy ki kelljen őket halászni egyesével. A Yellow nem agresszív . Több hím is el fog férni az akváriumodban., Mivel elég sokan lesznek nem fognak territóriumot sem kialakítani.
2013. augusztus 19., hétfő 20:09 |
|
|
Itlosz
|
edit86 írta: Számít az ikrafoltok száma , minél több van annál biztosabb hogy hím az egyed , az úszók feketések a yellow hímeknél , de én az ivarnyílást szoktam megnézni az a tuti . ha a 2 pont egyforma akkor hím ha az egyik jóval nagyobb akkor nőstény . Ja és a nősténynek ha ivásra kész kilóg vagyis látszik a "tojócsövének" a vége. Értem, de akkor ezek szerint mindenképp meg kell vizsgálni a két pontot. Mert én azt akartam elkerülni, hogy ki kelljen őket halászni egyesével.
2013. augusztus 19., hétfő 20:05 |
|
|
Itlosz
|
edit86 írta: te is tudod javítani , nem ? bele kell lépni az 1, hozzászólásba és ott . Öszintén szólva erre nem is gondoltam....
2013. augusztus 19., hétfő 20:03 |
|
|
edit86
|
te is tudod javítani , nem ? bele kell lépni az 1, hozzászólásba és ott .
2013. augusztus 19., hétfő 20:01 |
|
|
edit86
|
Számít az ikrafoltok száma , minél több van annál biztosabb hogy hím az egyed , az úszók feketések a yellow hímeknél , de én az ivarnyílást szoktam megnézni az a tuti . ha a 2 pont egyforma akkor hím ha az egyik jóval nagyobb akkor nőstény . Ja és a nősténynek ha ivásra kész kilóg vagyis látszik a "tojócsövének" a vége.
2013. augusztus 19., hétfő 20:00 |
|
|