|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 17:34
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
Garnéla etetés, kedvenceink menüje....
Szerző |
Üzenet |
friz74
|
Nálam JBL Novoprawn-t kapnak és nagyon szeretik. Zöldségből a spenót, a kukorica, a borsó és a sütőtök a nagy szám! A spenótot fagyasztva vettem, olyat ami leveles. Kis gombócokban van a zacsiban, így csak annyit olvasztok le róla, amennyi egyszerre kell.
|
2016. január 28., csütörtök 7:42 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Szépek, "jó fekete" színük van...a zöldségstől vásárolni nem merek, egyszerre 3 ancim dobta a pacskert a kígyóubitol...azóta nem merek csak a kertből adni nekik zöldséget...meg is őrűlnék ha a közel 100 fős cbs-crs állományommal v.mi lenne...lehet paranomicsodás vagyok...
|
2016. január 27., szerda 21:44 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
JANNUS333 írta: A spenótot nagyon dicsérik, te milyen formában használod? Saját űltetés, mirelit, vagy zöldségestől vagy biobolt? Sajnos a saját ültetés mindig kudarcba fulladt ,így marad a zöldséges( de ez csak a spenótra vonatkozik). A paraj és pitypang könnyebb célpont ,előző szüleim kertjében, az utóbbi a háztömb mögött fellelhető. De ,hogy milyen állatoknak is kell az étel... egy kis illusztráció: a lak és a lalók
|
2016. január 27., szerda 21:26 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
A spenótot nagyon dicsérik, te milyen formában használod? Saját űltetés, mirelit, vagy zöldségestől vagy biobolt?
|
2016. január 27., szerda 20:56 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Én Ebi Kuma és Mosura és Sera Shrimps naturals tápot adok a csoki sakuráimnak, oda vannak mindkettőért. A zöldségmenüből a csalánlevélért annyira nincsenek oda ,viszont a forrázott pitypanglevél ,spenót és parajlevél nagyon nyerő! Hetente 1-2 alkalommal halkaját is kapnak, a pigmentjeiknek nagyon jót tesz(sera vipan és vipagran valamint a tetra pro colourjából szoktam adni nekik.
|
2016. január 27., szerda 18:45 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Ki mivel eteti kedvenceit? Ez az én heti menüm: -Nálam a papó féle garnikaja jött be nagyon, illetve az alábbi gyári nem kimondottan garni kaják... -sera vipachips ( zacskós ) http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... acskos?p=0-sera Wels - Chips ( zacskós ) http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... acskos?p=0-Sera Vipagran 100ml http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... -100ml?p=0Ezen kívűl kapnak különböző fagyasztott halkaját extra fehérje pótlásnak Bébi répát, az extra szinekért Csalánlevél, eperfa levél, tölgy levél.....ezeket nem próbáltam még de sokan használják..
|
2016. január 27., szerda 10:33 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|