Szerző |
Üzenet |
solon
Csatlakozott: 2016. december 30., péntek 18:51 Hozzászólások: 91 Tartózkodási hely: Dorog
|
papó írta: solon írta: Zöldsávos törperazbórák vannak, vagy 20 darab, de azok inkább félnek tölük. Azért kérdeztem, hogy a páncélosok, valyon megeszik-e a férgeket. Igen megeszik . Köszönöm, akkor kiprobálom.
|
2017. január 3., kedd 6:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
solon írta: Zöldsávos törperazbórák vannak, vagy 20 darab, de azok inkább félnek tölük. Azért kérdeztem, hogy a páncélosok, valyon megeszik-e a férgeket. Igen megeszik .
2017. január 2., hétfő 20:26 |
|
|
solon
Csatlakozott: 2016. december 30., péntek 18:51 Hozzászólások: 91 Tartózkodási hely: Dorog
|
Zöldsávos törperazbórák vannak, vagy 20 darab, de azok inkább félnek tölük. Azért kérdeztem, hogy a páncélosok, valyon megeszik-e a férgeket.
|
2017. január 2., hétfő 20:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
solon írta: A planáriákat, nem eszik meg a páncálés harcsák ? Mert a 160 literes garnélásom tele van velük. Gondoltam veszek bele 5-6 darab Corydoras aeneus-t , hogy megegyék a planárit, vagy nem esznek olyat ? Vegyszerek kilőve. Labirint halak az igazi vadászok . Törpe gurámi , méz gurámi , betta stb . Igaz , a törpeszájuak is szeretik a planáriákat.
2017. január 2., hétfő 19:51 |
|
|
solon
|
A planáriákat, nem eszik meg a páncálés harcsák ? Mert a 160 literes garnélásom tele van velük. Gondoltam veszek bele 5-6 darab Corydoras aeneus-t , hogy megegyék a planárit, vagy nem esznek olyat ? Vegyszerek kilőve.
|
2017. január 2., hétfő 18:09 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Mivel én se merek semmilyen szert alkalmazni a planária ellen, ha megjelennek a módszerem a következő: -Az etetést teljes mértékben visszafogom és csak zöldséggel etetek... -Manuálisan a lehető legtöbbet összeszedem. -Egy tisztább részre vagy üvegcsészére teszek egy seras csipszet ezt a kiéhezet férgek egyből ellepik és egy mozdulattal kikapom őket...
|
2016. március 26., szombat 8:56 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Tudom Csoki, hogy leírtad ,de egy nano akvába, ami igazán csak garnélás, még egy "Csoki" gurámi is Megalodon lenne.
|
2016. március 25., péntek 22:38 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
N-emy írta: Az egyik ismerősöm adott Sera snail ex terméket , ami planáriák ellen is hatásos,viszont a réz-szulfát hatóanyaga miatt vannak fentartásaim, hogy egy garnélás akvába merjem-e használni. Pár véleményt szivesen vennék ezzel kapcsolatban. Ezerszer leírtam plani ellen gurámit őőő izé ha növényes az akva pl ami nekem is van csoki (bocs ) gurámit. Nem lesz több plani az akvádban és még az egyensúlya is egyben marad az akvának...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. március 25., péntek 20:36 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
papó írta: N-emy írta: Az egyik ismerősöm adott Sera snail ex terméket , ami planáriák ellen is hatásos,viszont a réz-szulfát hatóanyaga miatt vannak fentartásaim, hogy egy garnélás akvába merjem-e használni. Pár véleményt szivesen vennék ezzel kapcsolatban. Úgy tudom , hogy ezt a terméket már nem gyártják . Pont a réz miatt . Utána kell nézzek ,de nem hiszem hogy nagyot tévednék ... Köszi Papó a megerősítést, ez nekem már elég ahhoz ,hogy ne merjem használni
|
2016. március 25., péntek 16:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
N-emy írta: Az egyik ismerősöm adott Sera snail ex terméket , ami planáriák ellen is hatásos,viszont a réz-szulfát hatóanyaga miatt vannak fentartásaim, hogy egy garnélás akvába merjem-e használni. Pár véleményt szivesen vennék ezzel kapcsolatban. Úgy tudom , hogy ezt a terméket már nem gyártják . Pont a réz miatt . Utána kell nézzek ,de nem hiszem hogy nagyot tévednék ...
2016. március 25., péntek 8:45 |
|
|