Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Áhh de szépek, elvesztem, nagyon babák be kell néznem hozzátok....
|
2015. július 1., szerda 21:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: Annyira tetszik a halacs, hogy a hiányzó nulla miatt szomorkodtam kicsit... De most, hogy kiderültek a méretei lehet a kövi etapban csak ők lesznek...? No meg némi csoki gurámi...remélem kijön a két jószág...? Mint írtam fentebb , csak egymással szórakoznak . És milyen az árazásuk? Ha lehet tudni? Drágábbik vagy olcsóbb kategória? 1 000 körül vannak , de nem emlékezem . megnézem holnap
2015. június 7., vasárnap 19:26 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: Annyira tetszik a halacs, hogy a hiányzó nulla miatt szomorkodtam kicsit... De most, hogy kiderültek a méretei lehet a kövi etapban csak ők lesznek...? No meg némi csoki gurámi...remélem kijön a két jószág...? Mint írtam fentebb , csak egymással szórakoznak . És milyen az árazásuk? Ha lehet tudni? Drágábbik vagy olcsóbb kategória?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. június 7., vasárnap 19:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Annyira tetszik a halacs, hogy a hiányzó nulla miatt szomorkodtam kicsit... De most, hogy kiderültek a méretei lehet a kövi etapban csak ők lesznek...? No meg némi csoki gurámi...remélem kijön a két jószág...? Mint írtam fentebb , csak egymással szórakoznak .
2015. június 7., vasárnap 19:12 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Annyira tetszik a halacs, hogy a hiányzó nulla miatt szomorkodtam kicsit... De most, hogy kiderültek a méretei lehet a kövi etapban csak ők lesznek...? No meg némi csoki gurámi...remélem kijön a két jószág...?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. június 7., vasárnap 19:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
dexkill írta: papó írta: Nálam olyan 6 cm esek és igen aktívak , de semmivel nem foglalkoznak , csak egymással . Jelenleg 180 literben vannak és kell is nekik ekkora akvárium. Csodálatos állatok . Akkor az első bejegyzésben lemaradt egy nulla a 10 mögül? Már ki is javítottam , köszönöm .
2015. június 7., vasárnap 17:15 |
|
|
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
papó írta: Nálam olyan 6 cm esek és igen aktívak , de semmivel nem foglalkoznak , csak egymással . Jelenleg 180 literben vannak és kell is nekik ekkora akvárium. Csodálatos állatok . Akkor az első bejegyzésben lemaradt egy nulla a 10 mögül?
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
|
2015. június 7., vasárnap 16:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
dexkill írta: Gyönyörű hal, valóban. Régóta tervben van nálam egy nagyobb csapat egy nagyobb akváriumba Azt olvastam róla valamikor régebben, hogy elég nagyra nő - 6-8 cm - és virgonc, mint a neoncsapat, szóval nagy úszótér kell nekik. Vagy keverem valamivel?! Nálam olyan 6 cm esek és igen aktívak , de semmivel nem foglalkoznak , csak egymással . Jelenleg 180 literben vannak és kell is nekik ekkora akvárium. Csodálatos állatok .
2015. június 7., vasárnap 12:17 |
|
|
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
Gyönyörű hal, valóban. Régóta tervben van nálam egy nagyobb csapat egy nagyobb akváriumba Azt olvastam róla valamikor régebben, hogy elég nagyra nő - 6-8 cm - és virgonc, mint a neoncsapat, szóval nagy úszótér kell nekik. Vagy keverem valamivel?!
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
|
2015. június 7., vasárnap 11:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Szeretném felhívni a figyelmét a 100 literesnél nagyobb akvárium tulajdonosainak a figyelmét erre a csodaszép halra . A képek a boltban készültek , nem a netről lett "összevadászva .
2015. június 6., szombat 16:29 |
|
|