Sziasztok! a T.A.C. 2018. versenyen low tech kategóriában indított 80-as számú akvárium fotózása közben készítettünk egy videót is, azt szeretném itt megmutatni! Sajnos a versenyfotó nem lett olyan jó minőségű, amilyet szerettem volna, a videó viszont olyan részleteket is megmutat, melyek a fotón nem biztos, hogy jól érzékelhetők.
Csodás akvárium . A fotó alig adja vissza . Gyönyörű.
2019. június 7., péntek 21:10
jaga
Sziasztok! a T.A.C. 2018. versenyen low tech kategóriában indított 80-as számú akvárium fotózása közben készítettünk egy videót is, azt szeretném itt megmutatni! Sajnos a versenyfotó nem lett olyan jó minőségű, amilyet szerettem volna, a videó viszont olyan részleteket is megmutat, melyek a fotón nem biztos, hogy jól érzékelhetők.
2019. június 7., péntek 19:18
titusz
Visza a kezdetekhez , viszont ez még csak egy nevelde . Jelenleg 16 yellow van benn , még elvileg jön egy csapat demadoni ha a mama elengedi őket. https://youtu.be/If4AVViraHM
Tapatalkkal küldve az én SM-J330FN eszközömről
Újra sügéres akvárium lesz ?
Igen de még a halacskáknak is ugye nőni kell még , meg akvát csináltatok , meg álványt kell az embernek hegeszteni...stb szoval nagyon az elején vagyunk.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.