Szerző |
Üzenet |
ati
|
Valakihez hasonlít... Igen! Ollókezű Edwárd, akár csak őt látnám!
|
2011. augusztus 23., kedd 16:13 |
|
|
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
Sziasztok, gondoltam megosztanám az első akvimról készült videót... éppen villámgyors karbantartást végzek: http://www.youtube.com/watch?v=ceRerd2f1Kg
|
2011. augusztus 23., kedd 15:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Le a kalappal Hugó Én egy akváriumot ezért számoltam fel. A moha benőtt a HC alá és nem tudtam vele mit tenni.
2011. március 31., csütörtök 18:31 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A HC-ból csipeszel szedegetem, a parvulából a szedegetést még folytatom de sajnos kezdem elveszíteni a reményt és a parvulát. De már az új berendezés jár a fejemben.
_________________ Pé.Zoli
|
2011. március 31., csütörtök 18:25 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sejtettem, hogy a szoba színe. Úgy mint nálam is ez a zöldes-fehéres valami Amúgy nekem nagyon nyugtatólag hat a szobád színe és az akvád színvilága együtt. Más. Már régen megakartam kérdezni, hogy tudod kordában tartani a jávait, hogy ne nője be magát a hc-ba? Nálam teljesen benőtte magát a parvula közzé. Egyszerűen kilátástalan háborút folytattam vele, hogy csak a fán legyen és ne a fűbe. Aztán feladtam és váltottam a fissidens-re.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. március 31., csütörtök 17:08 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszönöm. Narancs szín nem hátér,ha nem a nappaliban a fal színe.
|
2011. március 31., csütörtök 16:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon klasszak a videók ! Egész más a hangulatuk mint a fényképeknek. A srácok is telefonnal készítették a mieinket. Hiába a XXI. század
2011. március 30., szerda 21:20 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
NAGYON ott az akva! A narancs háttér nagyon feldobja ezt a Normand tájat. Épp naplemente van... A minőség szerintem teljesen rendben van.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. március 30., szerda 19:08 |
|
|
HUGO
|
Kedvet kaptam én is egy kis videózásra. Fényképezővel csináltam, így a minőség elég gyenge. Nyírás és nagyobb karbantartás előtt áll az aki. A videó alatt a kislányom hangja hallatszik. ill. foci ment a tv-ben. http://www.youtube.com/watch?v=st5kNmZH5io
|
2011. március 30., szerda 17:54 |
|
|
SlyChocolate
|
kovka76 írta: Nem akarok tolakodó leni: a diffuzor miért is van az aljzatba tolva? Az áramlással szemben próbáltad,mondjuk kinek a pap, kinek a papné!? Első kérdésre a válasz igen egyszerű. Mert bár az egyik legjobb diffuzor a piacon a seráé de sajna nem szép. Így sokkal kevesebb látszik belőle. A másik oka, hogy a talajban van nem más mint a CO2 beoldás alapszabálya: "minél több ideig legyen a vízben a beporlasztott gáz". Így függőlegesen hosszabb utat kell megtennie a bubiknak a felszínig. A második kérdésedre pedig a vidiben úgy is látni fogod a választ, de azért le is írom. (a youtube-on csak a 720p esetén látszanak jól a bubik) Sokat kísérletezgettem már én is, hogy hol is lenne célszerű a diffit elhelyezni. A szemközti oldal esetében a bubik állandóan kiszöktek a vízből. Szinte sem meddig nem voltak hajlandóak benn maradni. Ahogy látod a mostani elhelyezés esetén is (szerintem úgy 50%) bubi elszökik. De a többit a vízáram magával ragadva a szemközti falhoz vágja. Majd hosszú ideig el sem engedi, csak köröznek a bubik körbe-körbe. Szinte olyan ez mintha egy hatalmas reaktor lenne az egész akva. http://www.youtube.com/watch?v=-jvy1CsWEJ4
|
2011. március 30., szerda 16:38 |
|
|