|
|
|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 19:40
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszönöm. A hét közepére tervezem a kő levételét a fáról. Mint látható elől a "teszt" ág már lesüllyedt de a nagy fával még várok pár napot. Akkor teljesen más képe lesz az akváriumnak.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. március 20., vasárnap 21:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Le a nagykalappal SlyChocolate ! Bár a Didiplissel meg fogsz szenvedni eleinte , de ha a visszahajló hajtások kerülnek újra űltetve a talajba akkor hibátlan . Nagyon hangulatos az akvárium
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papó 2011. március 20., vasárnap 21:09-kor.
|
2011. március 20., vasárnap 21:01 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Talán így jobban látszik a lényeg. Bocsi a hangért a tv szólt éppen, a kép sem a legjobb telóval készült. Lusta voltam a vidikamerát elővenni. http://www.youtube.com/watch?v=V7PurCiO7Us
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. március 20., vasárnap 20:42 |
|
|