Ma beugrottam a nano akimhoz egy szűrőért, és mellé még egy Poppyt is magammal vittem forgatható fejjel. Teljesen új megfogalmazást nyert a szűrés fogalma. A forgatható fejének köszönhetően tökéletesen be lehet állítani az akinak megfelelően. Nem is értem hogy ez a kialakítás miért nem terjedt el szélesebb körben. Tökéletes kivitel, TF minőség.
2020. december 23., szerda 21:06
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Garantáltan világszínvonalú üveg cuccaink , most már minden méretben megtalálhatóak az üzletben . Felszínleszívók 20-17-13 cm mérethez . Cleaner block rendszerű átemelők stb . Shopba még nincs feltöltve , de kérésre küldök árat .
2016. december 28., szerda 20:25
papó
Adminisztrátor
17 mm üvegek ki és befolyók után érdeklődöm. Van raktáron ? Szombaton tudnék értemenni. 17 mm van e olyan ami két darabból áll mint a 13 as ? Köszi előre is a választ.
Van 17 es ki és befolyó. Különböző hosszúságban is elérhető . Sajnos csak 13 as méretben készült még el a több darabos cucc.
2013. július 4., csütörtök 18:12
Vargatom
17 mm üvegek ki és befolyók után érdeklődöm. Van raktáron ? Szombaton tudnék értemenni. 17 mm van e olyan ami két darabból áll mint a 13 as ? Köszi előre is a választ.
2013. július 4., csütörtök 10:57
papó
Adminisztrátor
Végre elkészült ! Egyenlőre csak a 13 as méretben , de ez a leggyakoribb amit használunk. Ha eltörted a bármelyik részét külön -külön is megvásárolható minden egyes alkatrész.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.