Nem vennék üveg cuccot,még ha 2000 lenne darabja sem,mert tuti össze törném.
Ez az egy érvem volt korábban nekem is ellene. Papó adott kettőt kipróbálni , és meggyőzött [Az egyik egy íbéjes cucc volt, épp múlt héten törtem le az egyik tapadókorong-tartó pöcköt... Le akartam szedni a csövet róla, és erőltetés közben (csavargatás hatására) a markomban maradt. Talán nem kellett volna állat módon kezelni.... ]
A másik, amit Gáborék gyártatnak, már vissza van edzve, avval nehezebb dolgom lesz Egyébként egy kiegyenesített gemkapcsot szoktam betolni az üveg és a cső közé, hogy levegősebb legyen. Utána már könnyebben lejön. A másiknál siettem
Kisebb-nagyobb akiban is működik, csak megfelelő szűrővel kell összerakni. A prototípus- amit kaptam- még szűkítve volt (16 mm-ről 7 centi után 13-ra). Evvel jóval erősebb a flow. Akinek gyengébb szűrője van, érdemesebb ezt a szűkítettet is kipróbálni, ha kevesli az áramlást, vagy nagyobb akit akar forgatni.
_________________ Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.