Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: papó írta: Mexx2 írta: Szerintem a hygrophila difformis szívja el a tápot előlük. Remélem jól tudom a növény nevét.
Helyre jött már a levele ? Még mindig meg van csavarodva egy pár levél. De ezek szerint pozitív a változás ?
2013. december 6., péntek 20:15 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: Szerintem a hygrophila difformis szívja el a tápot előlük. Remélem jól tudom a növény nevét.
Helyre jött már a levele ? Még mindig meg van csavarodva egy pár levél.
_________________ K.Tamás
|
2013. december 6., péntek 20:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: papó írta: Mexx2 írta: Csak én vettem észre, hogy mióta az új tápokkal tápozok azóta a növények nem nőnek olyan gyorsan hanem inkább sűrűsödnek? Akkor már félig valami jó. Meg kellene nézni mi az amiért nem nőnek úgy Nálad. Vízelemzés .. Szerintem a hygrophila difformis szívja el a tápot előlük. Remélem jól tudom a növény nevét. Helyre jött már a levele ?
2013. december 6., péntek 20:03 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: Csak én vettem észre, hogy mióta az új tápokkal tápozok azóta a növények nem nőnek olyan gyorsan hanem inkább sűrűsödnek? Akkor már félig valami jó. Meg kellene nézni mi az amiért nem nőnek úgy Nálad. Vízelemzés .. Szerintem a hygrophila difformis szívja el a tápot előlük. Remélem jól tudom a növény nevét.
|
2013. december 6., péntek 19:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: Csak én vettem észre, hogy mióta az új tápokkal tápozok azóta a növények nem nőnek olyan gyorsan hanem inkább sűrűsödnek? Akkor már félig valami jó. Meg kellene nézni mi az amiért nem nőnek úgy Nálad. Vízelemzés ..
2013. december 6., péntek 19:40 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Csak én vettem észre, hogy mióta az új tápokkal tápozok azóta a növények nem nőnek olyan gyorsan hanem inkább sűrűsödnek?
|
2013. december 6., péntek 18:53 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Molroth írta: Szuper! Felkerült a kívánságlistámra, ha elfogynak az itthoni tápjaim, akkor ki fogom próbálni mindenképpen. Nekem nagyon megéri ezen az áron, mert bazi sokáig elég. Ami még kérdéses, hogy lesz macro párja is, vagy azt saját magamnak kell kikeverni? A macro tápra még várnod kell ,de segítek a gazdaságos megoldásban Köszi! Ahogy elfogynak az itthoni cuccok, rá fogok erre az új tápra rabolni kőkeményen.
2013. október 28., hétfő 17:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: Szuper! Felkerült a kívánságlistámra, ha elfogynak az itthoni tápjaim, akkor ki fogom próbálni mindenképpen. Nekem nagyon megéri ezen az áron, mert bazi sokáig elég. Ami még kérdéses, hogy lesz macro párja is, vagy azt saját magamnak kell kikeverni? A macro tápra még várnod kell ,de segítek a gazdaságos megoldásban
2013. október 28., hétfő 11:12 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szuper! Felkerült a kívánságlistámra, ha elfogynak az itthoni tápjaim, akkor ki fogom próbálni mindenképpen. Nekem nagyon megéri ezen az áron, mert bazi sokáig elég. Ami még kérdéses, hogy lesz macro párja is, vagy azt saját magamnak kell kikeverni?
2013. október 28., hétfő 8:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Végre forgalomba hoztuk : Dr. Garden folyékony növénytáp 500ml Mint egy kétéves tesztelés után végre közkincsé tehetjük A Növénytápot. Köszönet illeti a tesztelésért a tropicalfish fórum növényes akvaristáit.Tápunkat a legnagyobb körültekintéssel állítottuk össze . A gyártást és az engedélyeztetést a minden kritériumnak megfelelő , növénytápok gyártásában nagy tapasztalatokkal rendelkező Dr. Garden vállalta fel. Dr. Garden Német laborokban vizsgáltatta be a növénytápot, mielőtt a hazai forgalmazásra és gyártásra megkérte az engedélyeket. Bevezető áron kapható a Dr. Garden folyékony Micro tápja növényes akváriumokhoz. A magas minőség mellett az ára is magáért beszél!!! Így a kereskedelemben kapható tápsók közül az egyik legjobb növénytáp jött létre és nem utolsó sorban az egyik legolcsóbb is. Ezáltal még közelebb hoztuk mindenki számára a szép növényes akvarizálás lehetőségét. Törekedtünk a magas minőségü alkotóelemek precíz össze állítására és a helyes egyensúly betartására. http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... ytap-500ml
2013. október 27., vasárnap 21:27 |
|
|