|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 13:53
|
Szerző |
Üzenet |
Matyi
|
Sziasztok Köveket szeretnék egymáshoz ragasztani de nem tudom mi lenne a megfelelő ragasztó FBS, Üveg ragasztó, vagy van valami jól bevált és stabil ragacs ami nem oldódik ki? Köszi a tippeket
|
2014. augusztus 12., kedd 10:15 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy honnan szoktatok ötletet meríteni az új akváriumotok megépítéséhez? szeretnék valami egyedit alkotni, de nem tudom, hogy honnan tudnék ötletet meríteni senkit sem szeretnék másolni, de már kimerítettétek a lehetőségeket A lehetőségek száma végtelen,hidd el! Csak a képzeleted szab határt. Azzal meg ne foglalkozz hogy esetleg akaratlanul másolsz esetleg egy már létező alkotást,mert két teljesen egyforma berendezés nem lehetséges. Ha valaki pedig mégis megszólna a későbbiekben,hogy másoltad az ő művét,akkor valószínűleg a Tied jobban sikerűlt:)
|
2014. május 2., péntek 13:55 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy honnan szoktatok ötletet meríteni az új akváriumotok megépítéséhez? szeretnék valami egyedit alkotni, de nem tudom, hogy honnan tudnék ötletet meríteni senkit sem szeretnék másolni, de már kimerítettétek a lehetőségeket Akkor marad a természet nagyon jó ötlet adó... és az agyalás...agyalás...agyalás...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. május 2., péntek 13:31 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy honnan szoktatok ötletet meríteni az új akváriumotok megépítéséhez? szeretnék valami egyedit alkotni, de nem tudom, hogy honnan tudnék ötletet meríteni senkit sem szeretnék másolni, de már kimerítettétek a lehetőségeket
|
2014. május 2., péntek 13:02 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: zsoltberg írta: hunwarp írta: Mivel én nyitottam a topicot úgy illik én írjak először. A nagy akim tervezésénél sokat beszélgettem a tropicalfishes srácokkal, hogy mi kéne, hogy lenne jó stb. Végül kaptam egy jó tanácsot. legalább 1 hétig ne töltsem fel vízzel, ne ültessek bele semmit. Csak pakolgassam a dekort ide-oda. Így is tettem. Múlt hét elején megjött a bútor. Elkezdtem rajta pakolgatni a fákat, köveket. Addig jutottam, hogy megjött az ihlet, és a fő gyökeret sikerült összeraknom! Meg a másodlagos fókuszpont is kicsit összeállt a fejemben. Aztán jött a hét vége és 2 barátom, meg pár doboz sör és 1 üveg vodka. 8 órán keresztül dolgoztunk rajta. Lefotóztam, felraktam és vártam a tanácsokat. Jöttek is! Megemeltem 1-2 helyen a gyökereket, az aljzaton emeltem-szűkítettem...minden nap piszkálok rajta valamit. Végül ma azt mondom, hogy kész a scape. Jöhet a technika és a növények!
Szerintem azt az egy hetet mindenki szánja rá a scape összerakására, mert hosszú hónapokig nézegeted majd az akvát, ez az egy hét csúszás nem számít sokat! Heló mindenkinek! Én pontosan így tervezem meg a mostani akváriumom indítását,hogy napokig csak rendezgetem a dekorációt és amikor a legjobban tetszik a családnak,akkor engedem fel vízzel. Üdv a fórumon ! Volt olyan hogy hetekig rendezgettem egy berendezést míg feltöltöttem vízzel. Csináltam egy halom fényképet és számtalanszor átrendeztem , míg úgy voltam vele ennél jobb már nem lehet. Aztán feltöltöttem vízzel . Még nem kellett volna .. Ezt már csak én tudom felülmúlni , a kis 10literes kerek 4hónapig állt feltöltetlenül és nem volt olyan nap, hogy ne piszkáltam volna
2013. december 16., hétfő 19:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zsoltberg írta: hunwarp írta: Mivel én nyitottam a topicot úgy illik én írjak először. A nagy akim tervezésénél sokat beszélgettem a tropicalfishes srácokkal, hogy mi kéne, hogy lenne jó stb. Végül kaptam egy jó tanácsot. legalább 1 hétig ne töltsem fel vízzel, ne ültessek bele semmit. Csak pakolgassam a dekort ide-oda. Így is tettem. Múlt hét elején megjött a bútor. Elkezdtem rajta pakolgatni a fákat, köveket. Addig jutottam, hogy megjött az ihlet, és a fő gyökeret sikerült összeraknom! Meg a másodlagos fókuszpont is kicsit összeállt a fejemben. Aztán jött a hét vége és 2 barátom, meg pár doboz sör és 1 üveg vodka. 8 órán keresztül dolgoztunk rajta. Lefotóztam, felraktam és vártam a tanácsokat. Jöttek is! Megemeltem 1-2 helyen a gyökereket, az aljzaton emeltem-szűkítettem...minden nap piszkálok rajta valamit. Végül ma azt mondom, hogy kész a scape. Jöhet a technika és a növények!
Szerintem azt az egy hetet mindenki szánja rá a scape összerakására, mert hosszú hónapokig nézegeted majd az akvát, ez az egy hét csúszás nem számít sokat! Heló mindenkinek! Én pontosan így tervezem meg a mostani akváriumom indítását,hogy napokig csak rendezgetem a dekorációt és amikor a legjobban tetszik a családnak,akkor engedem fel vízzel. Üdv a fórumon ! Volt olyan hogy hetekig rendezgettem egy berendezést míg feltöltöttem vízzel. Csináltam egy halom fényképet és számtalanszor átrendeztem , míg úgy voltam vele ennél jobb már nem lehet. Aztán feltöltöttem vízzel . Még nem kellett volna ..
2013. december 16., hétfő 19:16 |
|
|
zsoltberg
|
hunwarp írta: Mivel én nyitottam a topicot úgy illik én írjak először. A nagy akim tervezésénél sokat beszélgettem a tropicalfishes srácokkal, hogy mi kéne, hogy lenne jó stb. Végül kaptam egy jó tanácsot. legalább 1 hétig ne töltsem fel vízzel, ne ültessek bele semmit. Csak pakolgassam a dekort ide-oda. Így is tettem. Múlt hét elején megjött a bútor. Elkezdtem rajta pakolgatni a fákat, köveket. Addig jutottam, hogy megjött az ihlet, és a fő gyökeret sikerült összeraknom! Meg a másodlagos fókuszpont is kicsit összeállt a fejemben. Aztán jött a hét vége és 2 barátom, meg pár doboz sör és 1 üveg vodka. 8 órán keresztül dolgoztunk rajta. Lefotóztam, felraktam és vártam a tanácsokat. Jöttek is! Megemeltem 1-2 helyen a gyökereket, az aljzaton emeltem-szűkítettem...minden nap piszkálok rajta valamit. Végül ma azt mondom, hogy kész a scape. Jöhet a technika és a növények!
Szerintem azt az egy hetet mindenki szánja rá a scape összerakására, mert hosszú hónapokig nézegeted majd az akvát, ez az egy hét csúszás nem számít sokat! Heló mindenkinek! Én pontosan így tervezem meg a mostani akváriumom indítását,hogy napokig csak rendezgetem a dekorációt és amikor a legjobban tetszik a családnak,akkor engedem fel vízzel.
|
2013. december 16., hétfő 19:06 |
|
|
hunwarp
|
Pár dolgot szeretnék megosztani amik eddig úgy fest működte.
Sok helyen olvasok az aljzatemelésről. Nem akarjuk a drága talajt 10-20 cm vastagon berakni az akvába. Én a lépésálló hungarocellre szavazok ez ügyben. Könnyen formázható, egymásra ragasztható. Ragasztáshoz nálam a pattex montage jött be. Hamar szárad, az ára is elviselhető és mindent mindennel összeragaszt. Ugyanezt a ragacsot ajánlanám fák, vagy kövek ragasztásához is.
|
2013. április 2., kedd 22:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Van olyan akváriumom , amit 2 hónapja kerülgetek . Belerakok ezt azt -nem félreérteni - majd kiveszek ezt azt. Egy hét minimum kell a barátkozáshoz.
2013. március 19., kedd 11:13 |
|
|
hunwarp
|
Mivel én nyitottam a topicot úgy illik én írjak először. A nagy akim tervezésénél sokat beszélgettem a tropicalfishes srácokkal, hogy mi kéne, hogy lenne jó stb. Végül kaptam egy jó tanácsot. legalább 1 hétig ne töltsem fel vízzel, ne ültessek bele semmit. Csak pakolgassam a dekort ide-oda. Így is tettem. Múlt hét elején megjött a bútor. Elkezdtem rajta pakolgatni a fákat, köveket. Addig jutottam, hogy megjött az ihlet, és a fő gyökeret sikerült összeraknom! Meg a másodlagos fókuszpont is kicsit összeállt a fejemben. Aztán jött a hét vége és 2 barátom, meg pár doboz sör és 1 üveg vodka. 8 órán keresztül dolgoztunk rajta. Lefotóztam, felraktam és vártam a tanácsokat. Jöttek is! Megemeltem 1-2 helyen a gyökereket, az aljzaton emeltem-szűkítettem...minden nap piszkálok rajta valamit. Végül ma azt mondom, hogy kész a scape. Jöhet a technika és a növények!
Szerintem azt az egy hetet mindenki szánja rá a scape összerakására, mert hosszú hónapokig nézegeted majd az akvát, ez az egy hét csúszás nem számít sokat!
|
2013. március 19., kedd 9:14 |
|
|