Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ha Te nem akkor majd én! Nálam most ekkorkák a lávakő mohái. A garni (kb 1centis red) alatt vannak. Jó picik...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 20., vasárnap 5:26 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Holnap első dolgom lesz ha hazaérek
2014. március 9., vasárnap 22:29 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tommyv írta: Nekem nem csak moha, hanem egy leveles(!) növény is elkezdett rajta nőni, most hogy spriccolgatom.. 1 pici szára és 2 kis levele van, mint valami frissen kihajtott bab.. most kb 2mm nagy, de egyre nő Tudnál egy fotót mutatni róla?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 9., vasárnap 22:03 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem nem csak moha, hanem egy leveles(!) növény is elkezdett rajta nőni, most hogy spriccolgatom.. 1 pici szára és 2 kis levele van, mint valami frissen kihajtott bab.. most kb 2mm nagy, de egyre nő
2014. március 9., vasárnap 22:01 |
|
|
SlyChocolate
|
Ez szerinted vízi/édesvízi moha lenne, vagy valami szárazföldi de a tenger közelében élő moha faj?
|
2014. március 9., vasárnap 21:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Komolyra fordítva a szót, lusta voltam mint mindig, ezért nem keféltem le a minap beszerzett láva követ. Valami mohaféle van rajta, amiről csináltam egy képet is. Szerintetek ez mi lehet? (remélem a lényeg látszik?) Nő rajta valamilyen moha féle. Marha jól néz ki . Bécién is van.
2014. március 9., vasárnap 21:33 |
|
|
SlyChocolate
|
Komolyra fordítva a szót, lusta voltam mint mindig, ezért nem keféltem le a minap beszerzett láva követ. Valami mohaféle van rajta, amiről csináltam egy képet is. Szerintetek ez mi lehet? (remélem a lényeg látszik?)
|
2014. március 9., vasárnap 21:18 |
|
|
SlyChocolate
|
Azért nem fa a láva kő mert "másnaposak".
|
2014. március 9., vasárnap 18:21 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Fának biztos nem fa! Én személy szerint kb. 4 éve használom a lávakövet,jól lehet építkezni vele.
|
2014. március 9., vasárnap 17:54 |
|
|
SlyChocolate
|
Egyre több akvában látható ez a gyönyörű kőzet. Egyáltalán kőzetek? Passz... A láva kövek meglepően könnyűek más sziklás kőzetekhez képest. Hisz ezek nem mások mint vulkáni tufa, ami egy porózus anyag, viszonylag könnyű, és nyitott szerkezetű. Hasonlóan a biológiai szűrőanyagokhoz. Lehet épp emiatt annyira jók a növényes akvákban? Javítsatok ki a tévednék...
|
2014. március 8., szombat 23:01 |
|
|