|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 17:51
|
Dekoráció, kőzetek, ásványok.
Szerző |
Üzenet |
kensington
Csatlakozott: 2013. július 13., szombat 10:16 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: kensington írta: Sziasztok, Egy sziklás monrove-s akváriumot építek, már csak a szikla hiányzik. Itthon találtam egy méretes példányt, szerintem bazalt, de nem vagyok biztos benne. Csináltam ecet és sósav tesztet nem pezsgett. Kérdésem az lenne szerintetek felhasználhatom? Pár kép róla, mi a véleményetek? Természetesen használhatod. Nagyon jó színe van . Okés, tök jó. Köszi az infot.
|
2013. augusztus 11., vasárnap 12:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
kensington írta: Sziasztok, Egy sziklás monrove-s akváriumot építek, már csak a szikla hiányzik. Itthon találtam egy méretes példányt, szerintem bazalt, de nem vagyok biztos benne. Csináltam ecet és sósav tesztet nem pezsgett. Kérdésem az lenne szerintetek felhasználhatom? Pár kép róla, mi a véleményetek? Természetesen használhatod. Nagyon jó színe van .
2013. augusztus 11., vasárnap 11:19 |
|
|
kensington
Csatlakozott: 2013. július 13., szombat 10:16 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok, Egy sziklás monrove-s akváriumot építek, már csak a szikla hiányzik. Itthon találtam egy méretes példányt, szerintem bazalt, de nem vagyok biztos benne. Csináltam ecet és sósav tesztet nem pezsgett. Kérdésem az lenne szerintetek felhasználhatom? Pár kép róla, mi a véleményetek?
|
2013. augusztus 11., vasárnap 9:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
kensington írta: Sziasztok,
Szükségem lenne pár köre az épülő akváriumomhoz. És ezen kicsit spórolnék tehát keresgélnék inkább. Debrecenben nem tudtok valami jó kis lelőhelyet? Elég csak azt megnézni pezseg-e vagy sem, ha nem pezseg mehet az akváriumba egyből?
Köszi az infót. A kőkereskedéseket érdemes felkeresni. Ha csak nem direkt mészkövet teszel be az akváriumba akkor gyakorlatilag minden használható.
2013. augusztus 4., vasárnap 9:41 |
|
|
kensington
|
Sziasztok,
Szükségem lenne pár köre az épülő akváriumomhoz. És ezen kicsit spórolnék tehát keresgélnék inkább. Debrecenben nem tudtok valami jó kis lelőhelyet? Elég csak azt megnézni pezseg-e vagy sem, ha nem pezseg mehet az akváriumba egyből?
Köszi az infót.
|
2013. augusztus 3., szombat 20:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
T.Tamás30 írta: Tényleg mi a helyzet az Andokban ? Még nem jött el az esős évszak !
2013. április 16., kedd 18:43 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Tényleg mi a helyzet az Andokban ?
|
2013. április 16., kedd 18:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
robert írta: A következő akváriumomba dragon vagy pagoda követ szeretnék tenni dekornak. Kinek mi a tapasztalata ? Úgy tudom a pagoda kövekből is több fajta van forgalomban. Melyik mennyire változtatja meg az akvárium vizet ? Építettem már akváriumot ezzel a világos fajta kővel : No meg ezzel a fajtával : A második a sötétebbel könnyebb boldogulni. A világos színű eléggé visszakeményítette a vizet. Kezelhető volt , de több vízfrissítéssel.
2013. április 16., kedd 18:28 |
|
|
robert
|
A következő akváriumomba dragon vagy pagoda követ szeretnék tenni dekornak. Kinek mi a tapasztalata ? Úgy tudom a pagoda kövekből is több fajta van forgalomban. Melyik mennyire változtatja meg az akvárium vizet ?
|
2013. április 16., kedd 15:47 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tibicuk írta: Tökéletes,most már nem kell odébb rakni azt a bazi nagy követ. Köszi?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. november 4., péntek 19:00 |
|
|