|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 17:27
|
Dekoráció, kőzetek, ásványok.
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Gabcsi írta: Sziasztok! Pedig úgy csináltam a beillesztést ahogyan le van írva, de próba !!! A színe zöldes és benne fehéres lapocskák, aki tud nézzen rá. Köszönöm !!! Sikerült Halvány fogalmam sincs , hogy ez milyen kő Ha nem reagál a savakra , nyugodtan használd .
2015. április 20., hétfő 15:29 |
|
|
Gabcsi
Csatlakozott: 2015. március 10., kedd 9:37 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Alsópáhok
|
Sziasztok! Pedig úgy csináltam a beillesztést ahogyan le van írva, de próba !!! A színe zöldes és benne fehéres lapocskák, aki tud nézzen rá. Köszönöm !!! Sikerült
|
2015. április 20., hétfő 13:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Gabcsi írta: Sziasztok! A kép Sajnos nálam nem jelenik meg
2015. április 19., vasárnap 17:57 |
|
|
Gabcsi
Csatlakozott: 2015. március 10., kedd 9:37 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Alsópáhok
|
Sziasztok! A kép
|
2015. április 19., vasárnap 15:34 |
|
|
Gabcsi
|
Sziasztok ! Tegnap kő kereskedésben jártam és találtam egy ilyen követ, nem pezseg ROC re, sóssavra sem, de az eladó nem tudott róla semmit mondani csak annyit honnan való. Bulgáriából való. Elég morzsalékos a teli van repedésekkel. Szerintetek mehet az akiba ? Köszönettel: Gabcsi
|
2015. április 19., vasárnap 15:28 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
mosdle melegvizzel az elég
|
2013. október 9., szerda 16:58 |
|
|
Tibitron
Csatlakozott: 2013. szeptember 8., vasárnap 9:04 Hozzászólások: 103
|
Vettem egy tüzép telepen szép barna palákat. Nem mészköves, ezt leellenőriztem. De néhány darabja nem fér bele semmilyen üstbe,hogy kifőzhessem. Széttörni nem akarom mert pont az a méret lenen a jó az elképzeléseimhez. Berakhatom e pl a sütőbe és ott "kisütöm"? Csinált már hasonlót valaki?
|
2013. október 9., szerda 7:36 |
|
|
Eqinox
Csatlakozott: 2011. szeptember 13., kedd 23:47 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Mezőkövesd
|
Garold írta: Kvarccal kapcsolatban van valakinek tapasztalata akváriumnál? Egyik kollegám Mád-on lakik, mondta hogy van feléjük több féle is, ha hoz mintát csinálok sav és ecet próbát. Szia! A kvarcfélék általában jók akváriumba, mert nem oldódnak a vízbe. A gond csak az, hogy könnyen összekeverhető másfajta kövekkel. Ha teszel fel egy közeli tűéles képet amin van egy frissen eltört darab is, akkor nagy valószínűséggel beazonosítható a köved. Üdv! Eqinox
_________________ Mottóm: Ha tudok, szívesen segítek
|
2013. szeptember 22., vasárnap 19:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Garold írta: Kvarccal kapcsolatban van valakinek tapasztalata akváriumnál? Egyik kollegám Mád-on lakik, mondta hogy van feléjük több féle is, ha hoz mintát csinálok sav és ecet próbát. Már mindenféle követ tettem akváriumba. Nagyon sok hazai kő is jó lehet. Látni kell a ..................medvét
2013. szeptember 18., szerda 18:10 |
|
|
Garold
|
Kvarccal kapcsolatban van valakinek tapasztalata akváriumnál? Egyik kollegám Mád-on lakik, mondta hogy van feléjük több féle is, ha hoz mintát csinálok sav és ecet próbát.
|
2013. szeptember 18., szerda 13:22 |
|
|