Szerző |
Üzenet |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
papó írta: HUGO írta: Mit gondoltok a barackfa gyökeréről? Lehet dekorfaként használni? Tuti lehet nekem cseresznyefa van és nagyon tuti
|
2013. április 13., szombat 19:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
HUGO írta: Mit gondoltok a barackfa gyökeréről? Lehet dekorfaként használni? Tuti lehet
2013. április 13., szombat 18:35 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mit gondoltok a barackfa gyökeréről? Lehet dekorfaként használni?
_________________ Pé.Zoli
|
2013. április 13., szombat 16:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
hunwarp írta: Mexx2 írta: hunwarp írta: Van jónéhány (pontosan 24 db) fa darabom az új nagy akimban. Ezek a fák tapasztalatom szerint kb 2-3-4 hétig nyálkás réteget csinálnak magukra. Van e valami szer amivel ez megakadályozható. Tudom, hogy jobb lenne áztatni, de a nagy darab fám, csak a kádba férne be. Annak meg az asszony nem nagyon örülne. Magától el fog tűnni de állítólag az ancik előszeretettel fogyasztják. Hát igen! Ez nekem is megvolt. Pont ezt a magától eltűnős verziót szerettem volna nem előjövősre csinálni De ha nincs más, akkor marad a türelem. Adok kölcsön egy nagy műanyag edényt . Már régen ázni kellene a fáknak
2013. március 19., kedd 19:38 |
|
|
hunwarp
|
Mexx2 írta: hunwarp írta: Van jónéhány (pontosan 24 db) fa darabom az új nagy akimban. Ezek a fák tapasztalatom szerint kb 2-3-4 hétig nyálkás réteget csinálnak magukra. Van e valami szer amivel ez megakadályozható. Tudom, hogy jobb lenne áztatni, de a nagy darab fám, csak a kádba férne be. Annak meg az asszony nem nagyon örülne. Magától el fog tűnni de állítólag az ancik előszeretettel fogyasztják. Hát igen! Ez nekem is megvolt. Pont ezt a magától eltűnős verziót szerettem volna nem előjövősre csinálni De ha nincs más, akkor marad a türelem.
|
2013. március 19., kedd 18:46 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hunwarp írta: Van jónéhány (pontosan 24 db) fa darabom az új nagy akimban. Ezek a fák tapasztalatom szerint kb 2-3-4 hétig nyálkás réteget csinálnak magukra. Van e valami szer amivel ez megakadályozható. Tudom, hogy jobb lenne áztatni, de a nagy darab fám, csak a kádba férne be. Annak meg az asszony nem nagyon örülne. Magától el fog tűnni de állítólag az ancik előszeretettel fogyasztják.
_________________ K.Tamás
|
2013. március 19., kedd 18:43 |
|
|
hunwarp
|
Van jónéhány (pontosan 24 db) fa darabom az új nagy akimban. Ezek a fák tapasztalatom szerint kb 2-3-4 hétig nyálkás réteget csinálnak magukra. Van e valami szer amivel ez megakadályozható. Tudom, hogy jobb lenne áztatni, de a nagy darab fám, csak a kádba férne be. Annak meg az asszony nem nagyon örülne.
|
2013. március 19., kedd 8:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: A mangrove fa meddig színezi a vizet? JBL Mangrovéról van szó.Valaki használt már ilyet? Nagyon tetszik a textúrája.Az van ráírva,hogy kell áztatni ,hogy lent maradjon és idővel eltűnik a színezés. Engem a színezés zavar,hogy nem megy olyan könnyen. Örökké színezi sajnos .
2013. február 18., hétfő 19:30 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
A mangrove fa meddig színezi a vizet? JBL Mangrovéról van szó.Valaki használt már ilyet? Nagyon tetszik a textúrája.Az van ráírva,hogy kell áztatni ,hogy lent maradjon és idővel eltűnik a színezés. Engem a színezés zavar,hogy nem megy olyan könnyen.
2013. február 18., hétfő 19:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
attila978 írta: Szisztok! Egy hete vettem egy darab Mopani vasfát. Azóta már kifőztem, meg áztatom egy vödörbe, naponta egyszer-kétszer cserélem a vizet alatta. Persze teát öntök le róla. Szerintetek meddig kell még ezt így áztatgatni? Biztos az akvárium vízbe is ilyen lenne. Belső szűrő nem igen szűri a teát. Tudod Atti , szerencse kérdése , hogy meddig engedi a színét fa. Lehet örökké és az is lehet ,hogy 2 hétig.
2011. december 14., szerda 21:12 |
|
|