Szerző |
Üzenet |
mmt1
Csatlakozott: 2014. február 5., szerda 18:42 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Azért büdösödött be a fád mert nem mozgott az akvárium vize. A szűrőre szükség lett volna. Nem lesz semmi baj vele ha már elsüllyedt. Köszönöm a választ:) Tényleg nem ment a szűrő, de tegnap este beüzemeltem. Az összes fa szépen lesüllyedt már a legelején.
|
2014. március 16., vasárnap 8:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
mmt1 írta: Sziasztok, Most először áztatok fát, és volna ezzel kapcsolatban kérdésem. A fa orgonából származik, és ág (nem gyökér). Most ázik a második hete az akvában, és egészen zavaros, szutykos lett a víz. Kivetem és rámentem körömkefével, de az leszedi a kérgét, csak a fiatalabb vékonyabb ágakon marad rajta. Normális ez? Illetve irtó büdös volt. Egyébként nagyon szépen lent marad az alján. El fog ez a szag múlni? Igaz a szűrőt még nem indítottam be. Az összes vizet lecserélem most. Jövő héten jöhetnek a növények, és a halak? Illetve a körömkefézésen és vízcserén kívül kell mást tennem? Nagyon szeretném már feltölteni az aksit. Azért büdösödött be a fád mert nem mozgott az akvárium vize. A szűrőre szükség lett volna. Nem lesz semmi baj vele ha már elsüllyedt.
2014. március 15., szombat 20:57 |
|
|
mmt1
Csatlakozott: 2014. február 5., szerda 18:42 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok, Most először áztatok fát, és volna ezzel kapcsolatban kérdésem. A fa orgonából származik, és ág (nem gyökér). Most ázik a második hete az akvában, és egészen zavaros, szutykos lett a víz. Kivetem és rámentem körömkefével, de az leszedi a kérgét, csak a fiatalabb vékonyabb ágakon marad rajta. Normális ez? Illetve irtó büdös volt. Egyébként nagyon szépen lent marad az alján. El fog ez a szag múlni? Igaz a szűrőt még nem indítottam be. Az összes vizet lecserélem most. Jövő héten jöhetnek a növények, és a halak? Illetve a körömkefézésen és vízcserén kívül kell mást tennem? Nagyon szeretném már feltölteni az aksit.
|
2014. március 15., szombat 15:49 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kár lenne megcsonkítani.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 9., vasárnap 19:59 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Talán ebben a topikba illik amit a minap lencsevégre kaptam... Itthoni az az Magyar fa! Olcsó az az senkinek nincs rajta árrése és gusztustalan haszna. Szóval free...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 9., vasárnap 14:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: Igazából a vékony ágait nem ismerem.A vastagabbak egész jól beváltak.Nem oldódik ki belőle semmi,be lehet azonnal tenni az akiba. Persze lesúlyozva. Beleteszek én is szinte mindenfajta fát az akváriumba , de ezt még nem próbáltam. Tuti azért , mert ilyen fa nincs a közelemben
2013. július 12., péntek 20:06 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Igazából a vékony ágait nem ismerem.A vastagabbak egész jól beváltak.Nem oldódik ki belőle semmi,be lehet azonnal tenni az akiba. Persze lesúlyozva.
2013. július 12., péntek 19:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: Platán. Egészen átlós elrendezése van . Nem törékeny ? Bocs de nem ismerem.
2013. július 12., péntek 19:28 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Platán. Egészen átlós elrendezése van .
2013. július 12., péntek 19:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: :) Én látok benne fantáziát Milyen fa ? Olyan mogyoró kinézete van .
2013. július 12., péntek 18:50 |
|
|